اثرات آب و هوا و اقلیم بر معماری مساجد(مطالعه موردی مسجد سرخی در شهر اصفهان)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 804

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AAUC01_032

تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394

چکیده مقاله:

مسجد نیایشگاه و مکانی برای گردهمایی مسلمانان است و در دین اسلام جایگاه ویژه ای دارد. هدف از این پژوهش بررسی معماری مطابق با شرایط آب و هوایی مسجد سرخی می باشد لذا متناسب با این موضوع از نمودار اولگی، حداقل و حداکثر دما-حداقل و حداکثر رطوبت نسبی اصفهان استفاده شده است. نتایج این پژوهش حاکی از ان است که در شهر اصفهان گرما د رماه های ژوئن، جولای و اگوست حاکم است و سرما در ماه های ژانویه، فوریه، نوامیر و دسامبر حاکم است و در ماه های اوریل، می ، سپتامبر و اکتبر شرایط مطلوب برقرار است. در این مسجد با توجه به اقلیم منطقه ای شهر اصفهان معمار مسجد با در نظر گرفتن تغییرات آب و هوایی، سعی در همسازی بنا با اقلیم شهر اصفهان نموده و تمام جوانب را در ساخت این مسجد رعایت کرده است.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

سادات هاشمی نسب

مدرس دانشگاه فنی و حرفه ای سمیه

مائده قربانی

دانشجوی معماری دانشگاه فنی حرفه ای سمیه

زینب مدرس صادقی

دانشجوی معماری دانشگاه فنی حرفه ای سمیه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :