معماری و توسعه ی صنعت اکوتوریسم کشور(نمونه موردی طراحی مجموعه گردشگری در جزیره کیش)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 621

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AAUC01_223

تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394

چکیده مقاله:

زندگی پرهیاهو و استرس آور ماشینی امروزه نیاز افراد به سفر و انجام فعالیت های ارامش بخش به خصوص در دل طبیعت را نمایان یم گرداند، بستر و نوع برآوردن این نیاز تاثیر مستقیم براقتصاد، سلامت جوامع و محیط زیست دارد. معماری ابزاری قدرتمند در راستای ایجاد بستر مناسب برای برآوردن این نیاز می باشد. در این راستا نیاز به تعریف و انجام پژوهشی در گروه تحقیقات میان رشته ای می باشد، که برای حصول نتیجه از داده های دو رشته مجزای معماری و گردشگری نشات می گیرد. این مطالعه در حوزه مبحث نظری از ادبیات هر دو رشته معماری وگردشگری بهره جسته است. مسئله قابل توجه عدم شناسایی و تطابق نیازها با امکانات ارائه شده اقامتی-تفریحی-فرهنگی متناسب با پتانسیل های بالقوه ی و بالفعل کشور می باشد. در پی حل مسئله تلاش برارائه پاسخ به دو سوال زیر گردیده است: 1-مشخصه ی اصلی مجموعه گردشگری با قابلیت چشمگیر در جذب گردشگر چیست؟2-چگونه می توان خدمات و امکانات مناسب برای گردشگران پیش بینی طراحی کردو ارائه گردد که این امکانات کمترین( و یاحتی هیچ) بار منفی ای برای طبیعت جامعه ی بومی و نسل آینده داشته باشد؟ در راستای شناخت مسائل مکانی موضوعات زیست محیطی و میراثی، مسائل جامعه محلی فرهنگی، علاوه بر انجام مطالعات کتابخانه ای، مطالعات میدانی، مشاهده و مصاحبه توسط ناظر تعلیم یافته صورت گرفته است. معماری با کیفیت بالا به معنای شیوه و روح زندگی است. فضای برتر، مشتریانی را که به دنبال کیفیت هستند به خود جذب می کند. بنابراین معماری می تواند توجه عمومی را به خود جلب کرده و به عنصری محوری در معادله تبدیل شود. محیط جذاب، نشان دهنده ی سبک زندگی و روح زمان است که موجب افزایش جذابیت نیز خواهد شد.

نویسندگان

نیلوفر ذونعمت کرمانی

کارشناس ارشد مهندسی معماری، گروه هنر ومعماری،واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی

خسرو صحاف

استادیارگروه هنر و معماری،دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

هادی سروری

استادیار گروه هنر ومعماری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • مقاله مستخرج از پایان نامه ی کارشناسی ارشد اینجانب می ...
  • موضوع ان نامه کارشناسی ارشد: طراحی مجموعه گردشگری در جزیره ...
  • نمایش کامل مراجع