بررسی مدیریت رواناب شهری در پیشگیری از آلودگی سفره ی آب زیرزمینی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 864

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ACFS01_120

تاریخ نمایه سازی: 11 مرداد 1393

چکیده مقاله:

از جمله موضوع های مهم و حیاتی که بدون شک حیات جامعه بشری و توسعه اقتصادی و اجتماعی ملت هاارتباط تنگاتنگی با آن دارد آب است. در نگرش جدید جهانی نیز آب کالایی اقتصادی- اجتماعی و به عنواننیاز اولیه انسان محسوب می شود در این بین محدودیت منابع آبی، باعث شده تا مدیریت صحیح منابع آب یک از دغدغه های اصلی کارشناسان باشد از جمله مدیریت آب های زیرزمینی.گسترش شهرها و به طبع آنافزایش سطوح نفوذ ناپذیر، باعث شده که در هر رخداد بارندگی میزان زیادی از حجم بارش به صورت جاری در بیاید. این بارش با شستشوی سطح زمین به شدت آلوده شده و با پیوستن به سفره- ی آبهای زیرزمینیموجب آلوده شدن آن می شود. بنابراین، مدیریت رواناب شهری در پیشگیری از آلودگی آبهای زیرزمینی بسیار ضروری به نظر می آید البته این مدیریت در مناطق مختلف با توجه به کاربری اراضی متفاوت میباشد. روش های زیادی برای کنترل آلودگی رواناب شهری وجود دارد که برخی به کنترل منبع آلودگی تأکید دارند و برخی به جداسازی آلودگی از رواناب می پردازند، همچنین برخی از اقدامات تحت شرایطخاصی بهتر از دیگر اقدامات جواب می دهند. اثرات منفی ناشی از رواناب های شهری بر محیط های آبی را می توان از طریق انجام بهترین اقدامات مدیریتی به حداقل رساند. این اقدامات شامل ساختار، تکنیک و یا روشی برای حذف، کاهش، جلوگیری از آلودگی رواناب یا تأخیر در ایجاد آنها، قبل از ورود به محیط آبی میباشد. در این تحقیق تعدادی از این اقدامات مورد بررسی قرار گرفته است

نویسندگان

مسلم دهداری فر

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان

فاطمه طاعت پور

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان

بهنام کاظمی نورالدین وندتم

تدوین وگرداوری مقالات

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :