بررسی تاثیر جنس خاک و عمق گیرداری بر عملکرد دیوارهای حائل طره ای بتنی تحت شرایط دینامیکی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 732

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

AIHE08_215

تاریخ نمایه سازی: 13 آبان 1393

چکیده مقاله:

دیوار حائل از جمله سازه های مهم در حفظ و نگهداری خاک و سایر مصالح ریزشی در مقابله با فشار جانبی وارده می باشد. فشار جانبی ناشی از مصالح ریزشی در پشت دیوار حائل موجب پدید آمدن حالت های مختلفی از ناپایداری و گسیختگی در این نوع سازه ها می گرد. امروزه طراحی بهینه دیوارهای حائل به یکی از مسائل مهم مهندسان عمران تبدیل شده است. در این مقاله به بررسی تاثیر جنس خاک و عمق گیرداری بر عملکرد دیوارهای حائل طره ای بتنی تحت شرایط دینامیکی پرداخته می شود. مدل سازی براساس تغییر جنس خاک و عمق گیر داری به ترتیب برای دو نوع خاک و 7 عمق گیرداری متفاوت تحت شرایط بارگذاری دینامیکی انجام میگیرد. در پایان براساس آنالیز انجام گرفته تاثیر تغییرات نوع خاک و عمق گیر داری بر روی لنگر، تنش برشی و توزیع فشار خاک مورد بررسی قرار میگیرد.

نویسندگان

امیر حسین عارضی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک گروه کارشناسی ارشد مهندسی عمران خاک و پی، اراک، ایران

مصطفی یوسفی راد

گروه زمین شناسی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه پیام نور، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :