مطالعه خواص مکانیکی نانوکامپوزیت آلیاژ نشاسته ترموپلاستیک/پلی اتیلن تقویت شده با نانورس

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,816

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

APFO02_033

تاریخ نمایه سازی: 14 شهریور 1392

چکیده مقاله:

در سال های اخیر با بیشتر شدن توجهات به مسائل محیط زیست، افزایش استفاده از ظروف و فیلم های بسته بندی، آلودگی های پلاستیک های پایه نفتی و مشکلات ناشی از روش های مختلف دفع پسماند این ظروف توجه پژوهشگران را به جایگزینی این مواد با مواد زیست تخریب پذیر به خود معطوف کرده است. در این راستا استفاده از نشاسته به عنوان یک ماده اولیه طبیعی، فراوان و ارزان گزینه مناسبی برای ساخت پلیمرهای زیست تخریب پذیر محسوب شود. اما خواص مکانیکی پائین و آب دوستی بالای آن توجهات را به سمت استفاده این ماده در قالب یک نانوکامپوزیت که خواصش توسط نانورس بهبود یافته، برده است. مونت موریلونیت به علت دارا بودن خواص سطحی مناسب رایج ترین نانورس برای تقویت ماتریس نشاسته ترموپلاستیک می باشد. راهکار دیگر در ارتقاء خواص نشاسته ترموپلاستیک ساخت آلیاژ آن با سایر پلیمرهای پایه نفتی (مانند پلی اتیلن) می باشد. ضمناً در این حالت به علت جایگزینی نسبی نشاسته ترموپلاستیک با پلیمر سنتی علاوه بر اینکه جنبه های زیست محیطی ارضا می شود، از منظر اقتصادی هم محصول نهایی تولید شده به صرفه تر است. در این پژوهش نانوکاپزیتی توسط روش اکستروژن از ماتریس آلیاژی PE/TPS ساخته شد و مقادیر مختلفی از نانورس به عنوان تقویت کننده به آن افزوده شد و خواص مکانیکی آن بررسی گردید.

نویسندگان

محمد امیری

دانشجوی کارشناسی ارشد نانومواد- دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی و علم مواد، گروه تحقیقات مواد پلیمری

رضا باقری

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی و علم مواد-دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی و علم مواد، گروه تحقیقات مواد پلیمری

زهرا مهدیه

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مواد-دانشگاه صنعتی شریف، دانشکده مهندسی و علم مواد، گروه تحقیقات مواد پلیمری

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • M. F. Huang, J. G. Yu, X. F Ma. "Studies ...
  • F. J. Ro driguez -Gonzalez, B. A. Ramsay, B. D. ...
  • v. P. Cyras, L. B. Manfredi, M. T. Ton-That, A. ...
  • M. F. Huang, J. G. Yu, X. F Ma. "Studies ...
  • نمایش کامل مراجع