اثر بستر های مختلف کاشت بر غلظت عناصر غذایی درشاخساره و میوه فلفل دلمه ای رقم امیلی

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,007

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI07_428

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر بستر های مختلف کاشت بر غلظت عناصر غذایی در فلفل دلمه ای رقم امیلی پژوهشی گلخان های در قالب طرح بلو کهای کامل تصادفی در چهار تکرار انجام شد. تیمار ها شامل نه بستر پوسته شلتوک برنج، پرلیت، تراشه چوب، پوسته شلتوک برنج +زئولیت ( 3:1 ) و پرلیت + زئولیت (3:1) و تراش هچوب + زئولیت (3:1) و پوسته شلتوک برنج+پرلیت (1:1) و پوسته شلتوک برنج+تراشه چوب( 1:1 ) بود. نتایج نشان داد بیشترین غلظت نیتروژن اندام هوایی و میوه به ترتیب مربوط به پوسته شلتوک+زئولیت و پرلیت خالص بود و کمترین غلظت نیتروژن در اندام هوایی و میوه مربوط به بستر تراشه چوب خالص بود. بیشترین غلظت فسفر اندام هوایی و میوه به ترتیب مربوط به بسترهای تراش هچوب خالص و پرلیت+زئولیت بود و کمترین غلظت فسفر در اندام هوایی مربوط به بستر پوسته شلتوک+ زئولیت و در میوه مربوط به بستر پوسته شلتوک+تراشه چوب بود. به علاوه نتایج نشان داد بیشترین غلظت پتاسیم اندام هوایی مربوط به بستر پوسته شلتوک و بیشترین غلظت پتاسیم میوه مربوط به پوسته شلتوک خالص بود که با پوسته شلتوک+زئولیت تفاوت معنی داری نداشتند. کمترین غلظت پتاسیم در اندام هوایی و میوه مربوط به بستر پرلیت خالص بود. بیشترین غلظت کلسیم اندام هوایی و میوه مربوط به بستر پرلیت خالص بود و کمترین غلظت کلسیم اندام هوایی و میوه به ترتیب مربوط به بستر تراشه چوب و پوسته شلتوک خالص بود. بیشترین غلظت سدیم اندام هوایی و میوه به ترتیب مربوط به بسترهای پوست هشلتوک و پرلیت+زئولیت بود.

کلیدواژه ها:

بستر کاشت ، پرلیت ، پوسته شلتوک ، تراشه چوب ، زئولیت و فلفل دلمه ای

نویسندگان

پروان عقدک

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ص

مصطفی مبلی

استادگروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

امیرحسین خوشگفتا رمنش

دانشیار گروه خاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :