گامی موثردرجهت حفاظت ازمحیط زیست به کمک استخراج انرژی بیوگاز از مکانهای دفن زباله وتخمین میزان متان تولید شده از لندفیل هابا روش IPCC

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,815

فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIOENERGY02_052

تاریخ نمایه سازی: 10 مرداد 1390

چکیده مقاله:

براساس مدارک بدست آمده توسط علم باستان شناسی، دفن زباله ها از حدود پنج هزار سال پیش مرسوم بوده است. در اغلب کشورهای جهان دفن زباله به علت ارزان بودن نسبت به دیگر روش های موجود مانند سوزاندن زباله و یا تبدیل آن به کود و غیره، ترجیح داده می شود . اما در گذشته مقررات خاصی در مورد مکان دفن زباله ها وضع نشده بود و لندفیل ها مکان هایی بدبو و بدون پوشش بودند که معضلات زیست محیطی فراوانی ایجاد می کردند،امروزه هم زباله ها از معضلات اکثر شهرهای کشور به شمار می روند و حجم آنها همواره سیر صعودی داشته و هر ساله مبالغ گزافی جهت جلوگیری از آلودگی محیط زیست و مسائل بهداشتی آن هزینه می شود.به طور کلی بازیافت گاز لندفیل دارای منافع مختلفی از جمله در زمینه های زیست محیطی، اقتصادی و ازهمه مهم تر انرژی می باشد . گاز لندفیل دارای اجزاء آلی فرار بوده که محتویات سمی آنها باعث آسیب به لایه ازن می گردد،درواقع دفن حجم عظیم این مواد زائد آلی، می تواندتولیدمیلیون ها متر مکعب متان و دی اکسید کربن به همراه شیرآب های بسیار خطرناک بکند که باعث آلودگی های زیست محیطی،افزایش گازهای گلخانه ای، آلودگی سفره های آب زیرزمینی، و .... گردد .نتایج مطالعات عملی و بررسی های انجام شده نشان می دهد که کیفیت زباله های شهری در ایران برای تولید بیوگاز بسیار مناسب است ودر صورتی که این گاز توسط کارخانه های مختلف مصرف شود، اثرات مخرب زیست محیطی آن از بین می رود . به علاوه گاز لندفیل یک منبع انرژی در دسترس و تجدیدپذیر بوده و به علت تداوم تولید آن در یک بازه زمانی نسبتاَ طولانی، این منبع انرژی بعنوان یک سوخت مطمئن نیز برای کاربردهای مختلف محسوب می شود. دراین مقاله به امکان سنجی تولید بیوگاز ازمحل های دفع زباله ، روش های جمع آوری لندفیل گاز ومیزان متان تولید شده از لندفیل با روشIPCCپرداخته می شود.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

سجاد آستانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان،، باشگاه پژوهشگران جوان،گروه محیط ز

سجاد سحاب امیرخانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :