بررسی مشکلات نظام کنونی ارزیابی عملکرد تدریس وارایه الگوی متناسب با آن مطالعه موردی کلاس های علوم دوره راهنمایی شهر سنندج

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 863

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_042

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

ارزیابی عملکرد معلمان به یک چالش در اغلب کشورهای جهان تبدیل شده است امروزه دریاره ی ارزشیابی به عنوان عامل تعیین کننده کیفیت اثر بخشی فرآیند بخشی بحث می شود با توجه به اینکه معلم از حساسیت ویژه ای برخوردار است این مسئله باعث شده است که ارزیابی عملکرد تدریس معلمان مورد توجه مدیران ارشد قرار گیرد دویس الت وآنازیتا (2002) معتقدند مدرسه در سطح حرفه ای می تواند به صورت یک کاتالیزور برای بهبود روش های تدریس در مدارس از ارزیابی استفاده کند مسئله اساسی این است که ممکن است اثر بخش ترین معلمان رابرای هدایت یادگیری دانش اموزان در اختیار داشته باشیم اما بدون وجود یک سیستم ارزیابی مناسب نمی توانیم آنها را از دیگر معلمان متمایز کنیم (استرانگ وتاچر ،3:2003) بسیاری از متخصصان براین باورند که ارزشیابی وسیله ای است که فرد را از رشد حرفه ای خود آگاه می سازد از طریق ارزشیابی تلاش می شود تا مشخص شود که کدام جنبه از تدریس فرد خوب وکدام جنبه نیاز به تغییر دارد ( یوسف زاده و معروفی 354:1398).

نویسندگان

عاطفه ریگی

کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی

مصطفی قادری

دکتری برنامه ریزی درسی استاد یار دانشگاه کردستان

جمال سلیمی

دکتری برنامه ریزی درسی استاد یار دانشگاه کردستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :