بررسی عوامل روانی اجتماعی موثر برنگرش دانش آموزان شهر شیراز نسبت به یادگیری الکترونیکی

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 654

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_306

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

امروزه با گسترش فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطی، فعالیت های روزمره ،ارتباط با دیگرانف دستیابی به اطلاعات وبه طورکلی تمامی ارکان زندگی بشردچار تحولی عظیم گشته است. یادگیری وکسب داشن نیز دراین میان مستثنی نمانده است. هرچند بشر ازدیرباز فناوری وابزار رادرخدمت آموزش وفراگیری بکارگرفته ولی شاید هیچ گاه مانند امروز، آموزش باتحولات شگرفی که نشات گرفته از به کارگیری فناوری های نوین اطلاعاتی وارتباطی مانند اینترنت، لوح فشرده و سیستم های چندرسانه ای می باشد، روبرونگشته است. این فناوری ها عمدتا باهدف ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات آموزشی ونیز اهدافی چون گسترش تعدادی مخاطبینف آموزش دهندگان وموسسات آموزشی راقادرمی سازندتابه صورتی مقرون به صرفه ودرکوتاه ترین زمان ممکن مطالب ومحتویات موردنظر رابه مخاطبین منتقل نمایند( لیاوهمکاران، 2007). بدون شک گسترش موثرآموزش الکترونیکی بدون توجه به نگرش دانش آموزان به این فناوری موفقیت آمیز نخواهد بود. زیرا که نگرش مثبت باعث افزایشس انگیزه وپذیرش بهترمطالب می شود( کریمی ، 1390). به عبارت دیگر برای موفقیت درامرآموزش الکترونیکی تعیین عوامل موثر برنگرش دانش آموزان به یادگیری الکترونیکی ازاهمیت ویژه ای برخورداراست .دراین راستاهدف ازپژوهش حاضر بررسی عوامل روانی اجتماعی موثر بر نگرش دانش آموزان شهرشیراز نسبت به عملکرد الکترونیکی بود

نویسندگان

لاله بابانظری

دکترای روان شناسی دانشگاه فرهنگیان مرکز آموزش عالی زینب کبری (س) کازرون

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • میرزایی، علیرضا و شعبانی نیا، فریدون (1392). مروری بر سیستم‌های ...
  • A & Granica, Z. (2010). E -learning process. Management and ...
  • Liaw, S., Huang, H & Chen, G. (2007). Surveying instructor ...
  • Pinitz, T. (2008). Benefit's of cooperative learning in relation to ...
  • نمایش کامل مراجع