هیوتاگوژی در آموزش بزرگسالان وآموزش وپرورش

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,080

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_350

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

آموزش وپرورش به طورسنتی به عنوان یک ارتباط آموزشی بین معلم ویادگیرنده دیده می شود. معلم بودکه تصمیم می گرفت که یادگیرنده نیازبه دانستن چه چیزهایی داردوچه چیزهایی ندارددرواقع دانش ومهارت چگونه آموزش داده شوددرچندسال گذشته کاملا یک تحول در آموزش وپرورش ازطریق پژوهش وجودداشته است که چگونه مردم یادمی گیرند ونتیجه آن درمورد نحوه کارآموزش چه می تواندباشد که به جای تاثیر ارتباط معلم- دانش آموز سبک تاثیر متقابل دانش آموز بردانش آموزدرمرکز آموزش قرارگرفته است. پس بایستی درپی رویکردی درآموزش باشیم که یادگیرنده خودش ، درباره چرایی وچگونگی یادگیری اش تصمیم گیری کندکه ازآن به عنوان هیوتاگوژی درآموزش بزرگسالان واموزش و پرورش یاد کرده اند( حس، 2001) .دراین زمینه تحقیقاتی متعددی انجام شده است. زندوانیان نایینی و همکاران (1388) به شناسایی وتحلیل فلسفه آموزشی مربیان آموزش بزرگسالان دراستان یزدپرداخته است. لذاهدف این پژوهش این است که هیوتاگوژی( یادگیرنده) رادرآموزش مربیان آموزش بزرگسالان وآموزش وپرورش به طوراجمال بررسی نماید

نویسندگان

کمال رانی

هئیت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران

مصطفی باقریان فر

مسئول دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آموزش بزرگسالان دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :