بررسی اثر استفاده از رسانه های مجازی اجتماعی بر آگاهی از برند و قصد خرید مشتریان (مطالعه موردی: رسانه های مجازی اجتماعی فروشنده تجهیزات و پوشاک ورزشی)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 546

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CBSCONF01_010

تاریخ نمایه سازی: 13 شهریور 1398

چکیده مقاله:

مقدمه: هدف پژوهش حاضر بررسی اثر رسانه های مجازی اجتماعی فروشنده تجهیزات و پوشاک ورزشی بر آگاهی از برند و قصد خرید مشتریان است.روش و ابزار تحقیق: این پژوهش از نوع تحقیقات همبستگی و کاربردی می باشد. با استفاده از مطالعات کتابخانه ای، پرسشنامه های مختلف و تحلیل عاملی، پرسشنامه محقق ساخته طراحی و روی سایت Google Form بارگذاری شد. همه آیتم ها دارای بار عاملی مناسب بودند و شاخص های تحلیل عاملی نشان داد که پرسشنامه ها برازش خوبی داشتند. پایایی پرسشنامه ها نیز با استفاده از آلفای کرونباخ α=0.80 محاسبه شد. لینک پاسخ دهی به پرسش نامه در 5 شبکه مجازی فروشنده تجهیزات و پوشاک ورزشی قرار داده و از کاربران خواسته شد تا با کلیک بر روی آدرس به صفحه پاسخ دهی مراجعه نمایند. در مجموع 267 نفر پرسشنامه مجازی را تکمیل کردند. در تجزیه و تحلیل اطلاعات از آمار توصیفی، معادلات ساختاری، تحلیل مسیر و نرم افزار AMOS18 استفاده شد. یافته ها: یافته های این پژوهش نشان میدهد استفاده از رسانه های مجازی تاثیر مثبت و معنی داری بر آگاهی از برند، تبلیغات دهان به دهان و تمایل به خرید مشتریان دارد. نارضایتی از رسانه ها تاثیر منفی بر موارد مذکور و مشارکت فعال کاربران دارد و موجب تولید محتوی منفی توسط ایشان می شود. همچنین فعالیت رسانه های مجازی اجتماعی هر سه مرحله الگوی سلسله مراتبی را تحت تاثیر قرار می دهد.بحث و نتیجه گیری: ارتباطات در بازاریابی جدید فرصت های جدیدی را برای شرکت ها به ارمغان آورده است، چرا که امروزه تبلیغات در رسانه های اجتماعی مجازی به طور گسترده ای تصمیم به خرید مشتریان و کاربران را تحت تاثیر قرار میدهد و مردم هنگام تصمیم به خرید، بیش از هر زمان دیگری به شبکه های اجتماعی مجازی خود تهیه دارند.

نویسندگان

مجید نامور

دانشجو دکتری مدیریت و برنامه ریزی در تربیت بدنی دانشگاه شمال