مروری بر نحوه ایجاد سیستم مدیریت جامع برای تاسیسات شبکه جمع آوری فاضلاب و طرح ساخت، انتقال، اجاره (BTL) برای انتقال فاضلاب در کره جنوبی

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,170

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CEE06_721

تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1391

چکیده مقاله:

درطول چند دهه گذشته از سال 1960 رشد اقتصادی و توسعه ملی در کشور کره جنوبی روبه رشد بوده است. رشد بالای صنعتی و شهر نشینی منجر به مصرف بیش از حد آب و آلودگی آن بطور خاص در چهار رودخانه اصلی و دریاچه های کشور کره گردید. وزارت محیط زیست کره، ایده سیستم مدیریت جامع شبکه های جمع آوری فاضلاب و تصفیه فاضلاب را با پایش صحیح امکانات و از طریق تسهیلات اعطایی گسترش داده است.در این برنامه، اجرای پروژه های ساخت،انتقال،اجاره (BTL) شبکه های فاضلاب با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای شروع در اصلاح ، افزایش کارایی و بهره برداری طرح های تصفیه فاضلاب بمنظور فراهم آوردن محیط زیستی مطلوب توام با کیفیت بالای آب رودخانه ها ترویج داده شد. علاوه بر این، یک سیستم جامع مدیریت بهره برداری، برای صرفه جویی در هزینه های مدیریت و بهره برداری از تاسیسات، بوسیله ی مدیریت جامع تاسیسات تصفیه فاضلاب در یک منطقه خاص، توسعه داده شده است.توام با بهبود رشد اقتصادی مردم حاشیه رودخانه ها، انتظار می رود ارتقاء کیفیت آب در یک مدت کوتاه بوسیله افزایش دادن کارایی سیستم دفع فاضلاب توسط بهبود نصب شبکه های فاضلاب و اتخاذ سیستم مدیریت جامع برای تاسیسات فاضلاب حاصل شود. کره جنوبی، تلاش گسترده ای برای ساختن طرح های تصفیه فاضلاب انجام داده است، که در نتیجه آن، حجم تصفیه فاضلاب به میزان 81% افزایش یافته و کیفیت آب رودخانه های اصلی این کشور به طور پیوسته و بنحو چشمگیری بهبود یافته است. بدین لحاظ از دیدگاه مردم این کشور و بویژه ساکنین حاشیه رودخانه ها، عملکرد مدیریت وزارت محیط زیست کره مثبت ارزیابی می شود و اقدامات مربوطه بازدهی خوبی داشته است. هدف از این تحقیق مقدماتی، استفاده از نتایج موفق کشورهای دیگر در رفع مشکلات محیط زیستی جاری کشورمان می باشد.

کلیدواژه ها:

پروژه ساخت ، انتقال ، اجاره- شبکه های فاضلاب- تصفیه فاضلاب – بهبود محیط زیست

نویسندگان

اندیشه محمودیان

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ته

محمد دلیر

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ته

عباس شرفی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی محیط زیست ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد ته

شاهین محمدنژاد

دکترای مهندسی محیط زیست ، عضو انجمن ارزیابی محیط زیست ایران