ارزیابی نتایج آنالیز های عددی سازه ترکیبی قاب فولادی و پانل سبک 3D با اجرای فاصله دار با نرم افزارهای ANSYS و Perform تحت بار سیکلی

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,698

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CESC13_021

تاریخ نمایه سازی: 9 شهریور 1385

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر استفاده از پانلهای سبک 3D در زمینه های مختلف صنایع ازجمله ساختمان بسیار مورد توجه بوده است. این سیستم شامل دو لایه شبکه مفتول جوش شده می باشد که در دو سوی یک لایه پلی استایرن قرار داده شده و توسط برش گیرهایی به یکدیگر متصل می شوند. در مرحله بعد روی این مفتولها بتن شاتکریتی پاشیده شده و سپس سطح پرداخته می شود. کاربرد پانلهای 3D با توجه به اهمیت سبک سازی، بهینه سازی و صرفه جویی مصرف سوخت درحال افزایش می باشد. در این مقاله سیستم ترکیبی قاب خمشی فولادیو دیوارهای شبک پیش ساخته درحالت فاصله دار با قاب تحت بارگذاری سیکلی مورد تحلیل قرار گرفته است. ستونهای قابهای مورد استفاده 21PE120 و تیرها IPE120 می باشد و دیوار دارای ارتفاع 120 سانتیمتر، عرض 64 سانتیمتر و ضخامت 14 سانتیمتر می باشد که دولایه بتن به ضخامت 4 سانتیمتر ویک لایه پلی استایرن به ضخامت 6 سانتیمتر را شامل می گردد. تحلیلهای عددی به کمک نرم افزار Perform و Ansys انجام شده است و در مرحله بعد نتایج تحلیلهای عددی با این دو نرم افزار با هم مقایسه می شود. در پایان نتیجه می شود که ظرفیت باربری این سیستم ترکیبی نسبت به حالت قاب تنها افزایش قابل ملاحظه ای یافته است. ترکیب سیستم پانل با 3D با قاب خمشی باعث افزایش سختی و مقاومت جانبی سازه خواهد شد.

نویسندگان

محمد زمان کبیر

دانشیار گروه سازه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

امیر ابریشم فروشان

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :