مدل ارزیابی تاثیر رعایت روابط بین کارفرما و پیمانکار بر بهبود شاخص کیفیت در ساخت پروژههای عمرانی با استفاده از سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی ANFIS

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 519

فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CEUCONF04_069

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

چکیده مقاله:

این مطالعه به دنبال یافتن راهکاری مناسب برای بدست آوردن الگوی طراحی و اجرای مناسب و بهینه می باشد به نحوی که به طور کاملا0 شفاف سیاست پیمانکاران و کارفرمایان در مواجه با شاخص مهم کیفیت ساخت در پروژه های عمرانی را مشخص نماید. در این پژوهش ما ابتدا به جمع آوری مبانی نظری با استفاده از روش مطالعات کتابخانهای پرداخته و سپس از مطالعات میدانی به منظور جمع آوری داده ها از طریق تکمیل پرسشنامه توسط افراد خبرهاستفاده می کنیم. جامعه آماری عبارت است از اساتید، کارفرمایان، پیمانکاران، مدیران و کارشناسان عمران استان البرز واقع در MCDM2 جمهوری اسلامی ایران. داده ها را بعد از وزن دهی با روش 3 آماری تحلیل می کنیم. در نهایت جهت ارزیابی مدل به تحلیل داده ها با استفاده از ANFIS￾ME ،در محیط نرم افزار 23.v SPSS از لحاظ در محیط نرم افزار R2016a MATLAB می پردازیم.یافته ها نشان می دهد که مدل f10-ANFIS با الگوریتم خوشه بندی فازی برای ارزیابی شاخص کیفیت مقادیر RMSE ، و بهتری را نسبت به مدل پیش بینی s10-ANFIS با خوشه بندی کاهشی تولید می کند.در این پژوهش سیستم استنتاج، می تواند به طور سامان مند ، نسبت به اندازه گیری معیارهای موثر در ساخت اقدام و مدیریت را در تصمیم گیری یاری رساند. اگر کیفیت در ساخت وجود نداشته باشد باعث خسارت به پروژه و در مرحله ایخسارت به کشور می شود. بنابراین می توان با بهره گیری از ANFIS برای ارزیابی مدل به تصویری روشن از کیفیتدست یافت. همچنین ریاضیات فازی با توجه به طبیعت پیوسته تصمیمات ابزار مناسبی برای مدل سازی تاثیر رعایت روابط بین کارفرما و پیمانکار بر شاخص کیفیت در ساخت و ساز است.

کلیدواژه ها:

روابط بین کارفرماو پیمانکار ، پروژه عمرانی ، سیستم استنتاج فازی عصبی تطبیقی(ANFIS)

نویسندگان

امیرحسین قدم خیر

گروه مهندسی عمران، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران

پرویز عالی پور

گروه مهندسی عمران، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران

حسن ذوقی

گروه مهندسی عمران، واحد کرج، دانشگاه آزاد اسلامی، کرج، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :