بررسی شرایط فیزیکی ،شیمیایی وژئولوژیکی موادرسوبی مخازن چاه نیمه

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 663

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CEWE01_224

تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1394

چکیده مقاله:

معمولاًجنس رسوباتی که درمخازن سدهاویااحجام آبی درمسیررودخانه هاته نشین می شوندازموادمعدنی بارداروخنثی ویا مواد آلی دارای بارالکتریکی زیادمتشکل هستند. بررسی خواص فیزیکی، شیمیایی وژئولوژیکی موادرسوبی مخازن چاه نیمه در منطقه سیستان نشان می دهدکه مدل رسوب گذاری دراین مخازن کاملاًمتفاوت بافرم ته نشینی رسوبات درسدهای ذخیره ای احداث شده درمسیررودخانه های طبیعی می باشد. اندازه گیریهای صورت گرفته، نشان می دهدکه میزان متوسط رسوبات سالانه ته نشین شده درچاه نیمه های سه گانه درحدود 2/7 میلیون مترمکعب می باشد وجنس رسوبات ته نشین شده درچاه نیمه ها سیلت و رس با مقدارکمی شن می باشد ودرنتیجه درشماررسوبات ریزدانه محسوب می گردند.رسوبات چاه نیمه های سیستان عموماًازطریق سیلابهای حادث شده وارداین مخازن می شوند. به دلیل ارتباط چاه نیمه های سه گانه بایکدیگرتوسط کانالهای ارتباطی و ورودسیلاب به مخزن شماره یک، درابتدای ورودبه چاه نیمه ها وته نشینی رسوبات در مخزن شماره یک: مقادیرکمتری ازرسوبات به مخزن شماره دو وارد می شودودر مخزن شماره سه نیز ته نشینی رسوبات بسیار ناچیزبوده واکثررسوبات ورودی به مخزن شماره یک؛درآن ته نشین می شوندولذا مخازن شماره دووسه از رسوبات کمتری برخوردار می با شند.

نویسندگان

غلامحسین لکزائیان پور

عضوهیئت مدیره شرکت آب وفاضلاب روستایی س وب،مدیرامورآب وفاضلاب روستایی شهرستان زهک ودانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه زابل- نویسنده مقاله

سیدمحمود طباطبایی

عضوهیئت علمی واستاددانشگاه زابل

محمدامین خندان بارانی

مدیرامورآب سیستان

رامین نخعی

کارشناس ارشدامورآب سیستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • خندان بارانی، م. ا.1391. بررسی اثرات زیست محیطی منابع آلاینده ...
  • رسوب سنجی ورسوب شناسی مخازن چاه نیمه. 1380. موسسه تحقیقات ...
  • عودی، ق.1373. کیفیت آب. انتشارات محقق ...
  • فرپاک، مهندسین مشاور.1363.تامین واحداث شبکه آب مشروب روستاهای سیستان ...
  • کمال الدینی، ح. 1380.چاه نیمه وچالش های زیست محیطی.دانشگاه زابل ...
  • لکزائیان پور، غ. 1379. بررسی وتحقیق درخصوص موقعیت چاه نیمه ...
  • لکزائیان پور، غ. 1381. جه نیمه های سیستان ونقش آن ...
  • نمایش کامل مراجع