سنتز،شناسایی و بررسی تجزیه گرمای کمپلکس های جدیدی از مس،نیکل با لیگاندهای باز شیف حاصل از آمینواسیدهای α- آلانین و β- آلانین

سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,777

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CHEMISTRYMED01_030

تاریخ نمایه سازی: 30 فروردین 1388

چکیده مقاله:

با توجه به اهمیت بازهای شیف در شیمی کوئوردیناسیون و همچنین کاربردهای بیولوژیکی و پزشکی کمپلکسهای فلزی حاصل از بازهای شیف، در این کار تحقیقاتی از واکنش سالیسیل آلدهید با آمینواسیدهای α- و β- آلانین، لیگاندهای باز شیف (Salbala – Salala) تهیه شد. این لیگاندها بدون جداسازی(به روش (in situ با نمک استات فلزات Ni+2 ، Cu+2 وارد واکنش شده و کمپلکسهای جدیدی سنتز شدند. این کمپلکسها توسط تکنیکهای UV-Vis , FT-IR و ترموگراویمتری (TGA) و آنالیز عنصری (CHN) مورد بررسی و شناسایی قرار گرفتند. شواهد اسپکتروسکوپی نشان میدهد که در این کمپلکسها لیگاند باز شیف بصورت آنیون دو ظرفیتی سه دندانه (ONO) از طریق اتم های دهنده اکسیژن فنل، نیتروژن آزومتین و اکسیژن از گروه کربوکسیلات به فلزات Cu Ni ، کوئوردینه شده است و کره کوئوردیناسیون توسط H2O تکمیل می شود. با توجه به نتایج تجزیه حرارتی کمپلکس ها، به نظر می رسد کمپلکسهای Ni پایداری حرارتی بیشتری نسبت به کمپلکس های Cu داشته باشند.

کلیدواژه ها:

باز شیف-ترموگراویمتری- آمینو اسید- کوئوردیناسیون

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • P.G.Cozzi , Chem. Soc.Rev. 33 (2004) 410. ...
  • R.M.Wang , J.J.Mao, J.F.Song, C.X.Huo, Y.F.He, Chinese. Chem. Letters 18 ...
  • Davar M. Boghaei _ M .Gharagozlou _ Spectrochim. Acta Part ...
  • نمایش کامل مراجع