مقایسه تطبیقی طبقات ساختمان بلند مرتبه مسکونی در مورد بهینه سازی انرژی و ارائه پیشنهادات در خصوص بهینه سازی مصرف انرژی (نمونه موردی: مجتمع آفتاب تبریز)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 652

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CIVILED02_037

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395

چکیده مقاله:

انرژی از مهمترین کارمایه و اصلی ترین نیروی اساسی زندگی بشری محسوب گشته و تاریخ و تمدن بشری بر بنیاد ابداعات و کشفیات در جهتتبدیل انرژی های مختلف به یکدیگر شکل گرفته است.مصرف انرژی برای برقرار کردن شرایط آسایش در ساختمان ها زیاد می باشد. بنابراینبررسی میزان مصرف انرژی و راه های کاهش آن ضرورت دارد. هدف این مقاله نیز بررسی تأثیر ارتفاع در طبقات یک ساختمان مسکونی در میزانمصرف انرژی است. روش تحقیق در این پژوهش، توصیفی- تحلیلی و شیوه تحقیق به صورت مطالعات پیمایشی و علمی – مقایسه ای می باشد.یکی از بخش های مهم این زمینه طراحی و ساختمان سازی است که با بکارگیری فنون طراحی و ساخت می توان صرفه جویی قابل توجهی درمصرف انرژی داشته و در نتیجه آلودگی ناشی از آن را نیز به میزان زیادی کاهش داد. شهر تبریز نیز با رشد سریع جمعیت و نیاز فزاینده به مسکنروبروست که این امر منجر به رشد آپارتمان سازی و ایجاد شهرک های مسکونی شده است. در این راستا بررسی عوامل تأثیرگذار بر مصرفانرژی در ساختمان ضروری به نظر می رسد. در این مقاله به بررسی میزان تاثیرگذاری ارتفاع واختلاف ارتفاع بین طبقات بر میزان مصرف انرژیپرداخته شده است.. نمونه مورد مطالعه شامل طبقه اول و آخر (واحد مسکونی دوبلکس) یک ساختمان مسکونی 14 طبقه مستقر در مجتمعمسکونی آفتاب است که واقع در کوی ولی عصر شهر تبریز است که این کوی شامل ساختمان های مسکونی تک طبقه تا چندین طبقه است. امیداست که در پایان این پژوهش نتایج مطلوبی در کاهش مصرف انرژی های فسیلی و در نتیجه کاهش آلودگی و گرمایش منطقه ای و جهانی بههمراه داشته باشد.

نویسندگان

مهسا فلکی

دانشگاه آزاد اسلامی،دانشکده هنر و معماری،تبریز،ایران

شبنم اکبری نامدار

دانشگاه آزاد اسلامی،استادیار دانشکده هنر و معماری،تبریز،ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • .http :/highered .mcgraw-hill _ com/s ites/dl/free/007 830829 1/22325 _ /smart_windo ...
  • Ivana Kildsgaard 1, *, Anna Jarnehammar 1, Anna Widheden _ ...
  • نمایش کامل مراجع