بررسی فنی- اقتصادی تأمین برق با استفاده از انرژی های نو و دیزل ژنراتور و مقایسه با شبکه سراسری برای روستاهای استان چهارمحال و بختیاری (نمونه موردی: روستای یاسه چاه)

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,036

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CSAU01_093

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله:

تعداد زیادی از جمعیت کشور در مناطق روستایی زندگی می کنند. در برخی موارد با توجه به مسیر ارتباطی و فاصله تا شبکه سراسری امکان برق رسانی به این مناطق وجود ندارد. از آنجا که جمعیت و رشد آن در مناطق روستایی کم می باشد. می توان از تولید و مصرف در همان محل استفاده کرد. علاوه بر برق رسانی با استفاده از شبکه سراسری راه های متفاوتی برای تولید برق در این مناطق وجود دارد که عبارتند از: سیستم فتوولتاییک، دیزل ژنراتور و نیروگاه هیبرید خورشیدی. در این مقاله به ارزیابی اقتصادی بین سیستم های فتوولتاییک، دزل ژنراتور، نیروگاه هیبرید خورشیدی و شبکه سراسری برق با درنظر گرفتن یک بارمصرفی مشخص، در روستای یاسه چاه واقع در استان جهارمحال و بختیاری می پردازد. لازم به ذکر است کلیه محاسبات بر اساس تعداد 20 خانواده می باشد. با بررسی های انجام شده سیستم فتوولتاییک به لحاظ فنی- اقتصادی مناسب ترین گزینه می باشد.

نویسندگان

بیژن مهدوی دهکردی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ، شهرکرد، ایران

سعید قادری دهکردی

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشکده معماری، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، ایران

مهدی جهانگیری

عضو هیئت علمی گروه معماری، دانشکده معمای، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، ایران

پرویز بیات

عضو هیئت علمی گروه معماری، دانشکده معمای، واحد شهرکرد، دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :