بررسی بهبود وضعیت تعادل ایستا و مقایسه بین کودکان سالم با کودکان مبتلا به فلج مغزی پس از 10 جلسه تمرین ترکیبی در شهر کهگیلویه

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 528

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

DSCONF01_076

تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394

چکیده مقاله:

هدف از پژوهش حاضر بررسی بهبود وضعیت تعادل ایستا و مقایسه بین کودکان سالم با کودکان مبتلا به فلج مغزی از نوع دی بلژی اسپاستیک پس از 10 جلسه تمرین ترکیبی در شهر کهگیلویه بود. جامعه آماری این پژوهش را کلیه کودکان مبتلا به فلج مغزی از نوع دی بلژی اسپاستیک و کودکان سالم حاضر در مهد کودک (دنیا) در شهر کهگیلویه تشکیل می دادند. همچنین نمونه آماری این پژوهش شامل 10 نفر کودک مبتلا به فلج مغزی از نوع دی پلژی اسپاستیک و 10 نفر کودک سالم که به صورت تصادفی از مهد کودک (دنیا) در شهر کهگیلویه را شامل می شدند. این پژوهش به این صورت بود که آزمودنی ها با پای برهنه طوری قرار می گیرید که پای برتر جلوتر از پای دیگر قرار می گیرد و بازوها به صورت ضربدری بر روی سینه قرار می گیرند، مدت زمان حفظ این وضعیت بر حسب دقیقه و ثانیه نمرات آزمودن را تشکیل می دادند. در این مطالعه از آزمون تعادل ایستا شارپند رومبرگ (تعادل ایستا با چشمان باز و بسته) استفاده شد. در این بررسی کودکان در دو مرحله به صورت پیش آزمون و پس آزمون این تست را انجام دادند و میانگین نمرات 5 بار اجرای آنها به عنوان نمره ملاک ثبت شد. برای مشخص کردن طبیعی بودن نمرات از آزمون شاپیروویلک استفاده کردیم. سپش از آزمون تی مستقل برای مقایسه نمرات دو گروه کنترل و تجربی استفاده کردیم. یافته ها نشان داد که در پیش آزمون و پس آزمون در گروه تجربی و کنترل تفاوت معناداری مشاهده گردید. سپس برای تشخیص تغییرات درون گروهی از آزمون تی وابسته استفاده کردیم که پیش آزمون و پس آزمون در گروه کنترل تفاوت معناداری مشاهده نگردید. اما نمرات به دست آمده در پیش آزمون و پس آزمون در گروه تجربی تفاوت معناداری را بعد از گذشت 10 جلسه تمرین ترکیبی از خود نشان دادند.

نویسندگان

امید ظفرمند

دبیر درس تربیت بدنی شهر لیکک

احمد چریک

دبیر درس تربیت بدنی شهر کهگیلویه

نرگس شکوهی

پرستار بیمارستان امام خمینی شهر کهگیلویه

عصمت شکوهی

پرستار بیمارستان امام خمینی شهر کهگیلویه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • تنکابنی، س. ژنتیک برای فلج مغزی، مجله ژنتیک در هزاره ...
  • مرادی، ش، فرهپور، صبا، و تقدیری، م. بررسی تاثیر برنامه ...
  • Anne S humway-Cook, Susan Hutchinson, Deborah Katrin, Robert Price, Marjorje ...
  • J. charles, AM. Gordo. "Acritical review of c onstraint -induced ...
  • Jr. sawyer Cerebral palsy in: canale ST, Beaty J, eds. ...
  • نمایش کامل مراجع