چالش حفظ انرژی و چرایی نیاز به کمپرسورهای موبایل در تعمیر خطوط انتقال گاز

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 454

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ENERGYCONF06_001

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

چکیده مقاله:

گازهای گلخانه ای می توانند امواج با طول موج بلندتر را جذب کرده و بدین ترتیب حرارت را در خود نگه دارند. امروزه افزایش گازهای گلخانه ای در جو زمین، باعث افزایش دمای کره زمین گردیده است که این موضوع می تواند اثرات مخرب جبران ناپذیری بر محیط زیست داشته باشد. از آنجایی که پدیده گرم شدن زمین در اثر انتشار گازهای گلخانه ای مهمترین معضل زیست محیطی دنیای امروز است، در این مقاله ابتدا به دلایل عمده انتشار گازهای گلخانه ای پرداخته شده است. سپس با توجه به سهم قابل توجه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی در انتشار این قبیل گازها، به بررسی روش استفاده از کمپرسورهای موبایل جهت کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در زمان انجام تعمیرات خطوط لوله گاز می پردازیم. بدیهی است استفاده از روش های نوین علاوه بر کاهش انتشار گازهای گلخانه ای باعث جلوگیری از هدر رفتن مقدار قابل ملاحظه ای انرژی می گردد. سپس با معرفی مکانیزم عملکرد کمپرسورهای موبایل و محدوده ی عملکرد آن ها، به چرایی استفاده از این نوع کمپرسور در این روش پاسخ داده شده است. در پایان با مقایسه این روش با روش های سنتی مورد استفاده در ایران، تاثیر چشمگیر استفاده از این تکنولوژی در کاهش سرعت گرم شدن زمین و جلوگیری از اتلاف انرژی بررسی گردیده و به نتیجه گیری پرداخته شده است.

نویسندگان

شهرام الوندی

شرکت تجهیز ارگ پارسیان(تاپکو)، ایران، تهران، بلوار آیت ا.. کاشانی، بلوار شقایق، نبش خیابان سرتیپ شفایی، پلاک 2

صادق حق بین

شرکت تجهیز ارگ پارسیان(تاپکو)، ایران، تهران، بلوار آیت ا.. کاشانی، بلوار شقایق، نبش خیابان سرتیپ شفایی، پلاک 2

سعید گودرزی

شرکت تجهیز ارگ پارسیان(تاپکو)، ایران، تهران، بلوار آیت ا.. کاشانی، بلوار شقایق، نبش خیابان سرتیپ شفایی، پلاک 2

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :