نقد و بررسی مبانی هرمنوتیکی سند تحول بنیادین و ملی آموزش و پرورش

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 974

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF02_0182

تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394

چکیده مقاله:

سند تحول بنیادین آموزش و پرورش با هدف تحولی زیر بنایی در آموزش و پرورش بدلیل عدم ابتناء سیستم آموزشو پرورش بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی و برای نیل به اهدافی از جمله تربیت باور عمیق به اسلام و اندیشه ها وارزش های والا و در نهایت دستیابی به چشمانداز و اهداف تعلیم و تربیت در افق 1404 طراحی شده است . از آنجا کهمتفکرین اسلام، اصول و مبانی اندیشههای عقلی خود را با مبانی دینی قرآن و سنت تطبیق داده اند و هدف نهاییسند تحول بنیادین نیز دستیابی به پرورش یافتگانی با شایستگی ها و توانمندی های اعتقادی بر مبنای فلسفه تعلیمو تربیت اسلامی است، لذا مقایسه و تطبیق دوباره سند تحول بنیادین با مبانی اندیشه های متفکران اسلامی روشنگرمسیر پیش روی سند تحول بنیادین، اصلاح خلاء های احتمالی و در نهایت تقویت بنیان های نظری سند خواهدشد .در این مقاله نویسنده با روش تحقیق پس رویدادی و جمع آوری مصاحبه کارشناسان تربیتی به نقد و بررسی سندتحول بنیادین و ملی آموزش و پرورش پرداخته است.

نویسندگان

حامد عطاری

دانشجوی مقطع کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :