آموزش مهارت های زندگی بر سازگاری خانواده در خانواده های دارای بیمار روانی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 983

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

EPSCONF02_0987

تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394

چکیده مقاله:

یکی از معضلات ومشکلات جوامع امروزی بیماریهای روانی است. بیماریهای روانی همواره در اجتماعات بشری وجودداشته است. اما اطلاعات آماری و عینی در این موارد اندک بود، اما امروزه با گسترش اطلاعات پژوهشی و آماری میتوان معیار نسبتاٌ واقعی از بروز و شیوع بیماریهای روانی ارائه داد. هدف این پژوهش تعیین تاثیر آموزش مهارت هایزندگی بر سازگاری خانواده در خانواده های دارای بیمار روانی بود. روش مطالعه از نوع آزمایشی بود. جامعه آماریپژوهش شامل تمامی اعضای خانواده بیماران روانی بود. همچنین نتایج مطالعات نشان می دهد آموزش مهارت هایحل مسأله بر ارتقاء انگیزش پیشرفت، سازگاری در بعد حمایت اجتماعی و بعد عاطفی تأثیر دارد. آموزش مهارت هایزندگی در قالب آموزش مهارت های خودآگاهی و انواع خودآگاهی، اهمیت نظر اطرافیان، علائق و عقاید در خودآگاهی، ارتباط مطلوب، آموزش شناخت عناصر ارتباط و انواع پیام، شناخت ارتباط موثر و مثبت و موانع ارتباط، تشریحخشم و عوامل مرتط در بروز خشم و آموزش مهارت کنترل خشم، مهارت های ابراز وجود موجب می شود خانواده هایبیماران روانی در برخورد با مشکلات و اطرافیان با استفاده از راهبرد های آموزش داده شده بهتر برخورد کنند وسازگاری این افراد افزایش پیدا می کند.

نویسندگان

ماهرخ شمس آذر

کارشناس ارشد، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات واحد اردبیل

محمد نریمانی

استاد، دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات واحد اردبیل

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • شعاری نژاد، علی اکبر، روانشناسی رشد، جلد دوم، تهران، انتشارات ...
  • توزنده جانی، حسن. بررسی کادآمدی نسبی آموزش های خانواده و ...
  • ثمری، علی اکبر و لعلی فاز، احمد. مطالعه اثربخشی آموزش ...
  • Mace, C. Mmindfulnes and Mental Health (Terapy, theory and science). ...
  • Nussbaum, M. The Therapy of Desire: Theory and Practice in ...
  • نمایش کامل مراجع