مقایسه عملکرد بیوراکتورهای نوینUSBF در تصفیه فاضلاب شهری در حضور مدیای ثابت و معلق

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 531

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

HESD04_077

تاریخ نمایه سازی: 19 تیر 1394

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق مقایسه عملکرد بیوراکتور نوین USBF در ارتقاء تصفیه فاضلاب شهری در حضور مدیای ثابت و معلق است. در این مطالعه از نتایج عملکرد دو تحقیق که یکی در تصفیه خانه فاضلاب شهری جنوب اصفهان در حضور مدیای معلق در سال 92 و دیگری در تصفیه خانه شهر بندرعباس در حضور مدیای ثابت در سال 93 انجام گرفت، استفاده شد و به ترتیب حجم پایلوت های مورد استفاده 2250 لیتر و 280 لیتر بود و فاضلاب ورودی به بیوراکتورها از خروجی دانه گیر تصفیه خانه فاضلاب شهری تأمین گردید. عملکرد سیستم در زمان های ماند هیدرولیکی کل 4 ، 8 و 12 ساعت و با غلظت زیست توده در حدود 3000 و 5000 میلی گرم بر لیتر ارزیابی و عملکرد آنها با هم مقایسه شد. نتایج نشان داد که بهینه عملکرد در زمان ماند هیدرولیکی کل 8 ساعت و غلظت زیست توده در حدود 5000 میلی گرم بر لیتر و راندمان حذف COD در حضور مدیای ثابت 3/95درصد و در حضور مدیای معلق 5/94 درصد می باشد. نتایج به دست آمده حاکی از آن است که سیستم بیوراکتور نوین USBF در شرایط یکسان در حضور مدیای ثابت دارای عملکرد مطلوب تری می باشد و می تواند به عنوان یک گزینه مناسب جهت ارتقاء تصفیه خانه های فاضلاب مورد توجه قرار گیرد.

نویسندگان

ساغر مجنون جهرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده علوم دریایی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، ایران

مهرداد فرهادیان

استادیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه اصفهان، اصفهان، ایران

مرتضی مرتضی

استاد، دانشکده علوم دریایی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :