تاثیر سطوح مختلف اختلاط غان بر پالایش پذیری خمیر کاغذ CMP داخلی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 640

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IAUCCWP02_075

تاریخ نمایه سازی: 12 دی 1393

چکیده مقاله:

در این تحقیق میزان پالایش پذیری خمیر کاغذ CMP مخلوط پهن برگان (خمیر کاغذ CMP تولیدی از شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران) با استفاده از سطوح مختلف مضرف گونه چوبی غان مورد بررسی قرار گرفت. خمیر کاغذهای CMP از اختلاط خرده چوب های غان در 4 سطح مصرف 10، 20، 30 و 40 درصد (به ترتیب در ترکیب با 90، 80، 70 و 60 درصد مخلوط گونه ممرز و راش) و همچنین خمیر کاغذ CMP شاهد (اختلاط 75% ممرز+25% راش) به طور جداگانه تحت شرایط نسبت مایع پخت به خرده چوب : 7 به 1، درصد سولفیت سدیم: 20% بر اساس وزن خشک خرده چوب، دما: 160 درجه سانتیگراد و زمان پخت :135-85 دقیقه در محدوده بازده 85%) ساخته شدند. لازم به یادآوری است که در تمامی خمیر کاغذهای CMP ساخته شده با اختلاط خرده چوب های غان با ممرز و راش نسبت 75% ممرز و 25% راش ثابت در نظر گرفته شده است. خمیر کاغذهای ساخته شده به کمک دستگاه پالایشگر آزمایشگاهی PFI mill مطابق با استاندارد مربوطه در آیین نامه تایی (تا محدوده درجه روانی ثابت CSF، ا 300ml) پالایش شدند. سپس میزان پالایش پذیری خمیر کاغذهای ساخته شده با مقایسه مقدار مصرف انرژی دستگاه پالایشگر و تعداد دور پالایشگر برای دست یابی به درجه روانی ثابت) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج به دست آمده نشان داد که در مقایسه با خمیر کاغذ شاهد، استفاده از سطوح مختلف گونه غان به جای بخشی از ترکیب ممرز و راش در ساخت خمیر کاغذ CMP، موجب کاهش پالایش پذیری خمیر کاغذ (یعنی افزایش تعداد دور و میزان مصرف انرژی پالایشگر ) شده است به طوری که شدت کاهش پالایش پذیری در مقادیر مصرف بیشتر غان (40%) بیشتر بوده و برای رسیدن به درجه روانی مورد نظر تعداد دور دستگاه پالایشگر و میزان مصرف انرژی به ترتیب به میزان 14/4 درصد و 20/84 درصد نسبت به خمیر کاغذ شاهد افزایش یافت. همچنین در صورت استفاده از گونه غان به جای بخشی از فرنیش اصلی خمیر کاغذ CMP به زمان پخت طولانی تری (در بازده ثابت) نیاز می باشد.

نویسندگان

علی سلیمانی

کارشناس ارشد صنایع خمیر و کاغذ کارشناس شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران

حسین رسالتی

استاد تکنولوژی خمیر و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گروه تخصصی صنایع چوب و کاغذ

قاسم اسدپور اتوئی

استادیار تکنولوژی خمیر و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری گروه تخصصی صنایع چوب و کاغذ

ایمان اکبرپور

دانشجوی دکترای صنایع خمیر و کاغذ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشکده مهندسی چوب و کاغذ گروه تخصصی صنایع خمیر و کاغذ

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اسموک، گ. 1382. (ترجمه میر شکرایی). انتشارات آییژ تهران، 520 ...
  • پورموسی، ش .1378. بررسی مقایسه ای ویژگی‌های کاغذسازی دو کلن ...
  • سلیمانی، ع. 1387. تاثیر استفاده از چوب گونه‌های توس وارداتی ...
  • صالحی، ک. 1379. بررسی ویژگی‌های خمیرکاغذ شیمیایی مکانیکی پربازده از ...
  • Chen, Y., Jiang, S., Yuan, H., Zhou, Q., & Gu, ...
  • Perkins, L. W., Klasson, K. T., Counce, R. M. & ...
  • Gullichsen, J., and Paulapuro, H. 1998. Mechanical pulping. Published in ...
  • نمایش کامل مراجع