نقش مدیریت در ارزیابی فنی و اقتصادی شاخص های تاثیرگذار در اجرای تقاطع های غیر همسطح (مطالعه موردی: تقاطع غیر همسطح باستانی شعار شهر رشت)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 403

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICAUCAE01_0126

تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396

چکیده مقاله:

تقاطع های غیر همسطح به منظور کاهش یا حذف برخوردهای تافیکی، ارتقاء ایمنی، کاهش تاخیر و افزایش ظرفیت ترافیکی ایجاد می شوند و تنها در برابر انجام بررسی دقیق و ارایه یک توجیه فنی مستدل قابل طرح و اجرا خواهند بود. امروزه حل مسایل مختلف در عرصه حمل و نقل، با گزینه های متفاوتی روبرو است. این گزینه ها علاوه بر حل مشکل، پیامدها و اثرات جانبی دارند که آنهارا از هم متمایز می کند. در این تحقیق سعی شده که پارامترهای موثر و نقش مدیریت منابع برای ارزیابی و تصمیم گیری نهایی با در نظر گرفتن تمامی شاخص های و معیاری های فنی ارایه گردد و با استفاده از پرسشنامه های طراحی شده، مصاحبه و پرسش از صاحب نظران در شهر رشت به شناسایی شاخص ها پرداخته و به پردازش و تحلیل اطلاعات اقدام گردیده است. جامعه آماری در این تحقیق شامل 60 نفر از مهندسین با سابقه کار بالای 5 سال می باشد. نتایج نشان داد که پارامترهای مرتبط با مدیریت منابع مالی، انسانی و طراحی از مهم ترین شاخص ها در دسته بندی ها شناخته شده است.

نویسندگان

فریبا ناصحی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

حسن ذوقی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

پرویز عالی پور

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :