چگونگی تعیین دقیق پارامترهای آلفا و بتا در تحلیل های غیر ارتجاعی مقاطع بتن مسلح منشوری ترک خورده تحت خمش و مقایسه آنها در مراتب مختلف تاثر مقطع و کیفیتهای مختلف بتن

سال انتشار: 1385
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,705

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICCE07_027

تاریخ نمایه سازی: 29 دی 1384

چکیده مقاله:

تحلیل دقیق غیر خطی مقاطع بتن مسلح، در مراتب مختلف تاثر، پس از ترک خوردن قسمت کششی مقطع و نیز در تاثرات شدید درمحدوده مقاومت نهایی مقطع، میسر است. در دست داشتن خواص مکانیکی لازم بتن و فولاد، بویژه نمودارکامل تنش کرنش بتن در فشار و نیز، هندسه مقطع و یاتاثیر و یا بارگذاری آن و استفاده از برنامه کامپیوتری که الگوریتم آن ارائه شده ضروری است. در تحلیل مقاومت نهایی یا حدی مقاطع منشوری، از پارامترهای حائز اهمیتی مثل آلفا، در تعیین برآیند نیروهای فشاری بتن مقطع و بتا، در تعیین امتداد اثر برآیند نیروهای فشاری فوق، استفاده بعمل می آید. مقادیر این پارامترها برای استفاده از تحلیلها با روابط ساده ای توسط آیین نامه ها ارائه می شود که فقط برای تحلیل در محدوده مقاومت نهایی اعتبار دارند. پارامترهای فوق در تاثرات ما قبل از مقاومت و بارهای سرویس ضرورتا بامقادیر آنها در محدوده مقاومت نهایی یکسان نیستند. با یک برنامه کامپیوتری ساده می توان مقادیر دقیق پارامترهای فوق را نه تنها برای کیفیتهای مختلف بتن (نمودارهای کامل تنش کرنش در فشار در دسترس) ، بلکه برای تاثرات مختلف مقاطع و مراتب مختلف شدت بارگذاری، با نمودارها یاجداولی در اختیار داشت. در این مقاله برای دامنه نسبتا وسیعی از بتن های ضعیف تا بتن های پر مقاومت (دوازده نوع مقاومت فشاری متفاوت بتن) و با استفاده از مدلی تئوریک ، ارائه شده برای نمودار تنش کرنش بتن در فشار و برنامه کامپیوتری، نمودارهای تئوریک تنش کرنش انواع بتن ها در فشار تولید شده است. پارامترهای آلفا و بتا نه تنها برای مقدار کرنش حدی بتن (حد گسیختگی) بلکه برای دامنه وسیعی ازتاثیر مقطع از کرنش فشاری تعیین و با مقادیر ارائه شده آیین نامه ای آنها مقایسه و نتیجه گیری می گردد.

کلیدواژه ها:

تحلیل غیر خطی ، مقاطع بتن مسلح ، نمودار تنش کرنش بتن در فشار ، پارامترهای غیر خطی بتن

نویسندگان

محمد قضاوی خوراسگانی

بخش سازه، دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • - آیین نامه بتن ایران (آبا)، معاونت امور فنی سازمان ...
  • _ Park, R. and Paulay, T., "Reinforced Concrete Structures", John ...
  • _ ACI Committee 318 Building Code Requirements for Reinforced Concrete ...
  • - S. P. Shah, & A. Fafitis & R. Arnold ...
  • - _ Committee 363, ،، S tate-of-the-Art Report on High-Strength ...
  • نمایش کامل مراجع