سنتز و شناسایی نانوکامپوزیت رسانای الکتریکی گرافت کوپلیمر پلی استایرن / پلی پیرول به کمک 4-وینیل بنزیل کلراید با روش NMRP وپلیمریزاسیون شیمیایی و الکتروشیمیایی پیرول

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 635

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICCSR01_165

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

چکیده مقاله:

حلالیت و فرایند پذیری کم پلی پیرول ، کاربرد آن را در برخی موارد محدود می کند. کوپلیمریزاسیون پلی پیرول با پلی استایرن حلالیت و فرایندپذیری را نسبت به پلی پیرول خالص بهبود می بخشد. در این کار پژوهشی ابتدا به کمک آغازگر رادیکالی 2،2،6،6- تترامتیل پی پیریدین-N-اکسی (TEMPO(سنتز شده در آزمایشگاه بخش وینیل، 4-وینیل بنزیل کلرا ید در حلال تتراهیدروفوران(THFدر دمای 120 درجه سلسیوس به پلی استایرن تبدیل شد،سپس آنیون پیرول به جای اتم کلر در پلی استایرن بنزیل کلراید قرار داده شد و در نهایت پیرول با روش شیمیایی در حلال نیترومتان و دی کلرومتان به کمک FeCl3پلیمریزه گردید ، همچنین با روش الکتروشیمیایی در حضور 50میلی لیترحلال استونیتریل و الکترولیت کمکی لیتیم پرکلرات 1/0مولار پیرول پلیمریزه شد. در نهایت برای بهبود هرچه بیشتر خواص مکانیکی و شیمیایی کوپلیمر حاصل با استفاده از نانو ذرات خاک رس و با استفاده از روش ترکیب کردن در فاز محلول نانوکامپوزیت پلیمری تهیه گردید. طیف IR-FT و NMR, H گرفته شده مشخص کننده ساختار کوپلیمر مورد نظر است. رسانایی الکتریکی نانوکامپوزیت با هدایت سنج چهارنقطه ای برابر cm/021S/0 بدست آمد. خواص نانوکامپوزیت به کمک تکنیکهای TEM، XRD و GPC بررسی شد؛ پلیمریزاسیون با توزیع جرم مولکولی(D (باریک برابر 3/1 انجام گرفته است، بیشتر بودن انحلال پذیری نسبت به پلی پیرول،پخش شدن نامنظم لایه های سیلیکات نانوذرات مونت موریلونیت در زمینه پلیمر و تشکیل نانوذرات با اندازه کمتر از 70nm از ویژگیهای این نانوکامپوزیت است.

نویسندگان

حسن بهرامی

آموزش و پرورش شهرستان سقز

مجتبی عباسیان

دانشگاه پیام نور مرکز تبریز

بخشعلی معصومی

دانشگاه پیام نور مرکز تبریز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • عباسیان، مجتبی، 1386، کوپلیمریزاسیون پیوندی استایرن بر روی پلی وینیل ...
  • Roth S, GraupnerW. 1993, Conductive polymers: evaluation of industrial applications. ...
  • Steenbock, M., Klapper, M., Muellen, K., Pinhal, N., Hubrich , ...
  • Lagashetty, Arunkumar and Venkataraman _ Patiala A 2005, polymer Nanocompo ...
  • نمایش کامل مراجع