بررسی راهکارهای کنترل دسترسی در معماری سرویس گرا

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 720

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICEEE06_049

تاریخ نمایه سازی: 1 مهر 1394

چکیده مقاله:

کنترل دسترسی به منابع و برناه های کاربردی از نگرانی های اساسی در معماری سرویس گرا است. در چنین شرایطی، باید مکانیزم هایی برای دادن دسترسی به مجموعه هایی از کاربران و نقش ها وجود داشته باشد. یک وب سرویس به عنوان گذرگاهی بین مولفه های قابل اطمینان و مولفه های غیرقابل اطمینان و یا مولفه هایی که کمتر قابل اعتماد هستند، عمل می کند. به همین دلیل هنگام فکر کردن درباره امنیت وب سرویس ها، باید موضوعاتی همچون اعتبار سنجی، صدور مجوز و کنترل دسترسی در استفاده از داده های حساس روی شبکه را نیز درنظر گرفت. برای رسیدن به این هدف قوانین تأئید مجوز جهت دسترسی به منابع و انجام اعمال خاص، ارائه شده است. تمرکزاین مقاله بر روی چگونگی کنترل دسترسی ها در محیط معماری سرویس گرا می باشد. برای این منظور ابتدا به معرفی مفاهیمی که در مبحث کنترل دسترسی معماری سرویس گرا با آنها مواجه می شویم، معرفی شد. سپس لزوم اعمال کنترل دسترسی در معماری سرویس گرا و حملات و خطرات ممکن در صورت عدم اعمال سیاست های دسترسی در این معماری بررسی شد و در آخر استانداردها و راهکارهای ارائه شده جهت اعمال قوانین و سیاست های دسترسی در معماری سرویس گرا بررسی گردید و نحوه ی عملکرد هریک و نیز نقاط قوت و ضعف هر یک بیان گردید.

نویسندگان

سیده مرضیه حسینی

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار، دانشکده فنی مهندسی برق و الکترونیک، دانشگاه شهید بهشتی تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • David Booth, , Hugo Haas, Fujitsu Labs of America and ...
  • "Web Services Security: SOAP Message Security 1.1 (WS-Security 2004)", OASIS ...
  • Mohammad Ashiqur Rahaman, Andreas Schaad _ "SOAP-based Secure Conversation and ...
  • Distributed policies 3 Prowisioning ...
  • نمایش کامل مراجع