بررسی اثرات ناشی از بکارگیری سازه نگهبان بر ربررسی اثرات ناشی از بکارگیری سازه نگهبان بر روند اجرای تونل با استفاده از روش عددی – مطالعه موردی، تونل انقلاب شهر سنندج

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 490

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF و WORD قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICGUEE02_013

تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394

چکیده مقاله:

در ادبیات قدیمی، تونل به عنوان یک راه رو طویل زیرزمینی تعبیر شده است. در کلی ترین نگاه می توان مراحل ساخت تونل را در6 فاز: تهیه طرح تونل، نقشه برداری مسیر و تحقیقات مهندسی، حفاری، نگهداری موقت، انجام خدمات فنی و نگهداری دائم خلاصه نمود. یکی از مهم ترین مسائلی که باید در نظر داشت را می توان مسئله ایمنی و پایداری تونل به حساب آورد. از سوی دیگر، مسئله پایداری تونل از دو جنبه؛ اول پایداری سازه ای و سپس نشست احتمالی زمین و سازه های فوقانی تونل، حائز اهمیت خواهد بود. این ناپایداری و نشست را در ساده ترین نگاه می توان ناشی از جابجایی و تغییر ایجاد شده در توده عظیمی از خاک و سنگ دانست. بر هم خوردن شرایط لایه بندی خاک و به تبع آن، تغییر در شرایط توزیع تنش موجب خواهد شد تا حفر تونل در یک بیان ساده هندسی منجر به بروز بی نظمی های غیر متعارف در حباب های تنش ترسیمی گردد.

نویسندگان

اکو محمدی

دانشجو کارشناسی ارشد ژئوتکنیک آزاد جلفا

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :