بررسی رابطه رهبری تحول آفرین با رفتار شهروندی سازمانی در رفتار کارکنان

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 502

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICMM02_181

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله:

هدف: هدف اصلی این پژوهش بررسی رهبری تحول آفرین با رفتار شهروندی سازمانی در رفتار کارکنان می باشد.رهبرانی که رفتارهای تحول آفرین را از خود نشان می دهند مجموعه ای از نتایج مثبت را در سازمان ایجاد می کنند. از سوی عملکرد سازمانی برجسته از طریق تلاش های کارکنان معمولی حاصل نمیشود. یکی از دلایلی که باعث موفقیت سازمان های بزرگ میشود این است کهآنها دارای کارکنانی هستند که فراتر از وظایف رسمی خود تلاش می نمایند، یعنی آنها دارای کارکنانی هستند که رفتارهای شهروندی سازمانی را از خود بروز می دهند. فرضیه تحقیق این است که بین رهبری تحول آفرین و رفتار شهروندی سازمانی ارتباط مثبتی وجود دارد. می توان گفت اساسی ترین و مهم ترین وظایف مدیر در فرایند مدیریت، رهبری سازمان است. روش اجرا: این مطالعه یک مطالعه مروری بود که داده های مورد نیاز از طریق مرور منابع مرتبط فارسی و انگلیسی در سال 1131 خورشیدی گردآوری شده است. داده ها با استفاده از کلیدواژه های مرتبط جمع آوری گردید.نتیجه: اصلی ترین رکن رهبری، نفوذ قابل توجه و توانایی اعمال قدرت است که توسط رهبر بر روی زیردستان اعمال می شود و در رأس وظایف رسمی و سازمانی یک مدیر قرار دارد. این خصیصه رهبری یکی از ویژگیهای برجسته و با اهمیت هر مدیر موفق است. مدیران برای موفقیت وایفای نقش مؤثر در سازمان علاوه بر دارا بودن نگرش کوتاه مدت و مقطعی نسبت به متغیرهای محیطی، باید سازمان و مدیریت را به عنوان یک سیستم مدنظر قرار دهند و با این نگرش به بررسی رفتار کارکنان بپردازند و سبک رهبری خود را بر اساس واقعیتهای موجود و شرایط، ماهیت کار وشرح وظایف و خصوصیات کارکنان انتخاب کنند.

نویسندگان

محمد نیکزاد

کارشناسی ارشد مدیریت،دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان،اصفهان،ایران

کیوان کاوه

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد،شهرکرد،ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • یعقوبی، ن ; مقدمی، مجید ; کیخا، ع ; (1193)، ... [مقاله ژورنالی]
  • حسینی س، (1193)، چارچوب مفهومی تاثیر رهبری تحول آفرین بر ...
  • حسینی، ف ; رایج، ح; استیری، م; شریفی، م; (1193); ...
  • مقیمی، م; (1384); رفتار شهروندی سازمانی؛ از تئوری تا عمل ...
  • Ma nagement Challenges and Solutions Shiraz, lran / 2015 شیراز ...
  • nd _ _ ternational Conferen Ce _ ...
  • نمایش کامل مراجع