ارزیابی کاربردی- عملی جهت مقایسه روش های آموزشی و بررسی تاثیر فناوری های اطلاعات در بهبود کیفیت فرآیند یاددهی- یادگیری

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 519

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICMM02_599

تاریخ نمایه سازی: 29 شهریور 1394

چکیده مقاله:

پیشرفت علم به ویژه فناوری اطلاعات در ابعاد گوناگون نقش مهمی در زندگی فردی و اجتماعی بشر داشته و از زمینه های عمده در تحولات آموزشی و پدید آمدن روش های نوین یاددهی- یادگیری محسوب می شود. این موضوع همچنین بر جنبه های اقتصادی کشورها اثر گذاشته و نفوذ آن تا حدی است که می توان آن را یکی از عوامل رقابت شرکت های دانش بنیان/ تولید کننده با یکدیگر دانست. هدف از این مطالعه که از نوع تحقیقی- عملی است، به کارگیری روش های نوین آموزشی و پیوند فناوری با یاددهی نظیر سیستم مدیریت محتوای آموزشی LCMS آموزش بر اساس کامپیوتر CBI و سیستم مدیریت و یادگیریLMS جهت ارتقاع سطح علمی کارکنان شرکت های دانش بنیان/ تولیدکننده و بهبود یادگیری آنها و ارزیابی نتایج یاددهی به افراد بوده است. برای این منظور 30 نفر از یک شرکت دانش بنیان و تولیدکننده محصولات دارویی- آرایشی و بهداشتی به صورت تصادفی انتخاب و در 3 گروه تقسیم بندی شدند هر گروه با یک روش جداگانه، مورد آموزش قرار گرفت. نتایج به وضوح نشان از افزایش انگیزه در مطالعه و پیشرفت یادگیری گروهی بود که از روش های نوین یاددهی در تلفیق با فناوری برای آموزش آنها استفاده شده بود. از این رو می توان گفت تغییر در بینش افراد یا شرکت های تولیدکننده در بکارگیری فناوری های نوین در یاددهی و یادگیری، سبب ایجاد تحولاتی عمیق در گسترش علم بین کارکنان مراکز گشته و بستری مناسب برای رفع چالش های تولید را فراهم خواهد کرد. بعلاوه به کارگیری فناوری در آموزش به عنوان تکنولوژی های مدرن نقش بسزایی در افزایش کیفیت اطلاعات علمی افراد داشته و در بهبود انگیزه کاری نیز بسیار مؤثر است.

نویسندگان

سحرناز راکی زاده

کارشناسی ارشد، زیست شناسی گیاهی-سیستماتیک- بیوتکنولوژی دارویی، دانشکده علوم، دانشگاه تهران کارشناس ارشد آموزش و محقق واحد علمی- پژوهشی، ش

آزاده ایزدیاری

دانشجوی دکتری، مهندسی شیمی، گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی مهندسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی کارشناس ارشد آموزش و محقق واحد عل

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • عطاران، محمد جهانی شدن؛ فناوری اطلاعات و تعلیم و تربیت، ...
  • زندی، س. عابدی، د. یوسفی، ع. چنگیز، ط. یمانی، ن ...
  • Management Challenges and Solutions Shiraz, lran / 2015 شیر از ...
  • سیف، ع. مقدم ای بر نظریه هی یادگیری، نشر دوران، ...
  • دفتر مطالعهات و آموزش نیرو انسانی. آشنایی با مدیریت یادگیری، ...
  • صوی، امان الله، روش ها، فنون، و الگوهای تدریس، .1378 ...
  • _ _ _ _ Teacher Assessment and Support Consortium (InTASC), ...
  • نمایش کامل مراجع