مدلسازی سه بعدی پتروفیزیکی سازند داریان با استفاده از روش GRFS دریکی از میادین جنوبی ایران

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,218

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOGPP01_488

تاریخ نمایه سازی: 22 مرداد 1391

چکیده مقاله:

دراین تحقیق تلاش براین است مدلسازی استاتیک تخلخل سازند داریان دریکی از میادین خلیج فارس مورد بررسی قرارگیرد که مدلسازی این میدان با درنظر گرفتن هتروژنی بالا به منظور پیشگویی میزان و توزیع تخلخل براساس روشهای زمین آماری eostatistics ایجاد شده است بدین منظور برای ساختن مدل استاتیک میدان از داده های ورودی 18 چاه استفاده گردید که با استفاده از نمودارهای پتروفیزیکی نوترون دانسیته پرتوگاما GR سنگ شناسی این سازند سنگاهک تعیین گردید و سپس برای میانگین گیری داده های ورودی تخلخل از روش میانگین گیری Scal ( e up حسابی استفاده شد سپس برای آنالیز کردن داده های ورودی پس از حذف روند داده ها TREND با توجه به نحوه قرارگیری داده های ورودی نمودارهای Spherical یا کروی برای واریوگرافی انتخاب گردید سپس برای انجام مدل پتروفیزیکی که پس از واریو گرافی انجام می شود روش GRFS و یا تابع شیبه سازی تابع تصادفی گوسی که تاکنون کمتردرمدلسازی پتروفیزیکی استفاده شده انتخاب گردید.

نویسندگان

پیام مجرد

دانشجوی کارشناسی ارشد زمین شناسی نفت

عزت الله کاظم زاده

استاددانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

بیتا ارباب

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :