بررسی رابطه میان انواع قدرت مورد استفاده مدیران، جهت گیری و کنترل آنها و تاثیر آن بر خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 492

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOM01_0138

تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1394

چکیده مقاله:

این تحقیق با هدف بررسی رابطه میان جهت گیری و کنترل قدرت مورد استفاده مدیران و میزان خود کارآمدی آنان درسازمان امور مالیاتی کشور انجام شده است. این تحقیق از نوع کاربردی بوده و به شیوه توصیفی- همبستگی انجام شدهاست. جامعه آماری تحقیق کلیه کارشناسان و مدیران میانی، عملیاتی و ارشد سازمان امور مالیاتی کشور بوده اند. برای گردآوری داده ها دو پرسش نامه یکی با 40 سوال برای سنجش مولفه های جهت گیری و کنترل قدرت و دیگری با 17سوال برای سنجش سطح خودکارآمدی تنظیم و در اختیار اعضای جامعه آماری قرار گرفت. سوالات پرسش نامه ها بهشکل بسته طراحی شده و برای انتخاب افراد از روش نمونه گیری طبقه بندی چند مرحله ای استفاده شده است. پس ازتحلیل نتایج با استفاده از آزمون همبستگی نتایج زیر به دست آمده است: بین انواع قدرت مورد استفاده مدیران و جهتگیری و کنترل آن و میزان خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معنادار وجود دارد. بین استفاده از توسل به مقام بالاتر و میزان خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معنادار وجود دارد. بین استفاده ازاقدامات دوستانه و خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معنادار وجود دارد. بین استفاده از مذاکره وچانه زنی و میزان خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معنادار وجود دارد. بین استفاده از دستور مستقیم و خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معناداری وجود ندارد. بین استفاده از تحریم و تشویقو خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معناداری وجود ندارد. بین استفاده از استدلال و میزان خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معنادار وجود دارد. بین استفاده از تاکتیک ائتلاف و خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معنادار وجود دارد. بین استفاده از نفوذ بالا به پایین و میزان خودکارآمدی کارکنان سازمان امور مالیاتی کشور رابطه معناداری وجود ندارد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

طاهره مرادی

کارشناس ارشد مدیریت آموزشی و مدرس دانشگاه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • الوانی، سیدمهدی؛ 1386، مدیریت عمومی، تهران، انتشارات نی. ...
  • آ. یوکل، گری، 1382، مدیریت و رهبری در سازمانه، ترجمه ...
  • . B andura.Albert, (1997), Self-efficacy: the exercise of control. New ...
  • . Magliocca, L. A., Christakis, A. N (2001), Creating transforming ...
  • Marming, G. , Curtis, M. K, (2003), The art of ...
  • . Novicevic, Milorad M., Harvey, Michael G., 2004, The political ...
  • نمایش کامل مراجع