بررسی آزمایشگاهی تاثیر مو ج شکن بر جابجایی سازه شناور

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 759

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOPMAS09_229

تاریخ نمایه سازی: 24 خرداد 1393

چکیده مقاله:

امروزه از سازه های شناور در ساخت تاسیسات دریایی استفاده می شود. بدلیل اهمیت کاربرد این سازه ها بایستی مقدار جابجایی قائم آنها از حدمعینی تجاوز نکند. جابجایی قائم در این سازه ها با ارتفاع امواج بر خوردی به سازها ارتباط مستقیم دارد. بنابراین امواج مرتفع، ممکن است باعثخرابی این سازه ها شوند. محققین زیادی استفاده از موج شکن را برای کاهش جابه جایی قائم پیشنهاد می کند. در منابع [ 1] تا [ 3] تاثیر موج شکن در جابه جایی و لزوم استفاده از آن در شرایط خاص مورد بررسی قرار گرفته است. در مقاله حاضربا استفاده از مدل آزمایشگاهی اثر موج شکن بر جابه جایی قائم سازه بررسی گردید. برای بررسی داده های آزمایشگاهی یک مدل ریاضی ارائه و تعریف شد.

نویسندگان

سجاد عبدالهی مامودان

کارشناس ارشد ، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

احمد سواری

دانشیار ، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

یداله نیک پور

دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر

مصطفی زارع دوست

کارشناس ارشد ، اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :