نقش و کاربرد سیستم کنترل ترافیک دریایی VTS در رابطه با تامین ایمنی شناورها در مبادی ورودی بنادر وداخل کانال ها

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 6,132

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICOPMAS09_298

تاریخ نمایه سازی: 24 خرداد 1393

چکیده مقاله:

سیستم کنترل ترافیک دریایی ، یک سیستم مانیتورینگ شبیه سیستم کنترل هوایی است که توسط مسئولین بندر یا ساحل ایجاد می گردد .یک سیستمVTSبا به کارگیری دستگاههای رادار ، دوربین های مدار بسته تلویزیونیCCTV)دستگاههای مخابراتیVHFو سیستم شناسایی کشتی هاAIS) توسط سازمانهای دریایی و یا ادارات امور بندری در مناطق دریایی حرکت کشتی ها را در یک منطقه محدودجغرافیایی مشاهده و امنیت بیشتر دریانوردان و شناورها را تامین نمایند .به منظور ارتقاء و بهینه سازی ناوبری در دریا و حفاظت و تامین امنیت بیشتر و حفاظت از محیط زیست دریایی کرانه های ساحلی، سیستم کنترل ترافیک دریایی طراحی گردیده است سیستم کنترل ترافیک دریاییVTSبا بهره گیری و به کارگیری دستگاههای پیشرفته مانند رادارها ، سیستمشناسایی اتوماتیک کشتی هاAIS)تجهیزات جهت یاب رادیوییDirection Finder) دوربینهای م دار بسته تلویزیونیCCTV)و دستگاههای مخابراتیVHF اطلاعات را دریافت، جمع آوری و ارزیابی نموده و در یستگاههایVTS مادر در یک صفحه مانیتور جهت بهره برداری کاربرها به نمایش می گذارد یکی دیگر از وظائف سیستمVTS نظارت به حوزه های پر ترافیک دریایی تنگه ها و مناطق جدا سازی ترافیکTraffic Separation Zone) است . تعداد زیادی از شناورهای حامل سوخت ، ماهیگیری و تفریحی بدونرعایت قوانین راهRule the Road)در جهت مخالف یا عمود بر مسیر تردد حرکت و خطراتی را ایجاد می نمایند کارگیری سیستم کنترل ترافیک دریاییVTS) در مناطق با هر یک و یا مجموعه ای از شرایط ذیل قابل توجیه خواهد بود مناطق پر ترافیک دریایی  مناطق دریایی که در آن محموله خطرناک زیادی توسط کشتی ها حمل و نقل میگردد . مناطقی که دریانوردان با مسائل پیچیده ناوبری روبرو هستند .  مناطقی از حوزه های دریایی که تحت تاثیر عوامل جغرافیایی و آب و هوای اقلیمی سخت قرار دارند. مناطق متاثر از شرایط محیطی .  حوزه های دریایی که در مسیر حرکت شناورها عملیات دیگر دریایی نیز در جریان است .  تصادمات متعدد در منطقه ای که در زمان مشخصی حادث گردیده است .  در مناطقی از دریا که همکاری همه جانبه با دیگر کشور های همسایه وجود داشته یا برنامه ریزی شده است در مناطقی که دارای کانال های باریک و تاسیسات از قبیل پل ، آب بند و غیره میباشد

نویسندگان

عبدالکریم رزازان

کارشناس ارشد، سازمان بنادر و دریانوردی

هوشنگ زعفرانلو

کارشناس ارشد، مهندسین مشاور خوارزم ارتباط پوشش

عباس محمدی

کارشناس ارشد، مهندسین مشاور خوارزم ارتباط پوشش

احسان دهگان

کارشناس، سازمان بنادر و دریانوردی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :