بررسی روندیابی سیل با استفاده از روش ماسکینگام - کونج و نرم افزار Mike11 مطالعه موردی رودخانه کارونه بازه اهواز - فارسیات

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,260

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IDNC03_005

تاریخ نمایه سازی: 15 اسفند 1389

چکیده مقاله:

سیل را باید یکی از جدی ترین بلایای طبیعی دانست روند رو به افزایش سیل در سالهای اخیر حاکی از آن است که اکثر مناطق کشور درمعرض تهاجم سیلابهای ادواری و مخرب قرا ردارند دراین راستا روندیابی سیل یکی از راهکارهای موثر در جهت پیشگیری از اثرات تخریبی سیل می باشد برای روندیابی سیل در این تحقیق ابتدا هیدروگراف مربوط به دبی های دو سیل اتفاق افتاده درحوضه مورد مطالعه مربوط به دو ایستگاه ابسنجی اهواز و فارسیات را به دست اورده و به دو روش هیدرولیکی وهیدرولوژیکی به روندیابی سیل می پردازیم روندیابی هیدرولوژیکی ترکیب معادله پیوستگی با یک معادله خطی یا غیرخطی ذخیره حجم در یک بازه از مسیر جریان می باشد روش ماسکینگام - کونج یکی از روشهای مرسوم روندیابی هیدرولوژیکی است که پارامترهای آن با استفاده از مشخصات هندسی و خصوصیات جریان بدست می اید. در روند یابی هیدرولیکی به کمک برنامه Mike 11 که به بروش شش نقطه ای ابوت معادله پیوستگی و اندازه حرکت را همزمان حل می کند به روندیابی سیل می پردازیم.

نویسندگان

مصطفی رحیمی شوشتری

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه های هیدرولیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • DHl Water & Environment (2003), MIKE11 a Modeling System for ...
  • Henderson, F.M., (1966), Open Channel Flow, The Macmilla Company, Newyork. ...
  • نمایش کامل مراجع