مقایسه نتایج چهار تابع محرک شبکه عصبی مصنوعی توابع سیگمویید، گوسین، تانژانت هیپربولیک و سکانت هیپربولیک در تخمین رسوبگذاری مخزن سدکرج

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,887

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IDNC03_286

تاریخ نمایه سازی: 15 اسفند 1389

چکیده مقاله:

شبکه عصبی مصنوعی از جمله روشهای جدید تخمین تغییرات پدیده ها می باشد که در شاخه های مختلف علوم کاربرد گسترده ای پیدا کرده است حجم رسوبگذاری شده مخازن سدها نیز از جمله پدیده هایی است که می تواند با این روش مورد بررسی قرار گیرد دراین مقاله ابتدا توضیحات مختصری درباره شبکه عصبی مصنوعی و نحوه مدلسازی آن ارائه گردیده و سپس با استفاده از نرم افزار Qnet و چهارتابع محرک سیگموئید گوسین، تانژانت هیپربولیک و سکانت هیپربولیک به بررسی رسوبگذاری مخزن سد کرج در یک دوره 46 ساله بین سالهای 1341 تا 1386 می پردازیم در انتها نتایج تخمین احجام رسوب در مخزن سد کرج با روش شبکه عصبی مصنوعی و چهار تابع محرک ذکر شده با مقادیر اندازه گیری شده عملیات رسوب سنجی سال 1386 مقایسه شده از بین توابع محرک معرفی شده تابع منتخب جهت تخمین رسوبگذاری مخزن سد کرج معرفی می گردد.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

رضا غیاثی

عضو هیئت علمی دانشکده عمران پردیس فنی دانشگاه تهران

نوید خودحال

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران آب دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :