ارزیابی عملکرد سازه تحویل و اندازه گیری جریان و کاربرد سامانه های هوشمند و روش های آماری در توسعه رابطه دبی اشل (مطالعه موردی شبکه آبیاری و زهکشی ورامین)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 634

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IHC14_089

تاریخ نمایه سازی: 16 اسفند 1394

چکیده مقاله:

شبکه های آبیاری به منظور ایجاد شرایط مناسب برای بهره برداری موثر ازمنابع آب احداث می شوند، اما مدیریت ناصحیح و بی دقتی در تنظیم و توزیع جریان، موجب کاهش راندمان این شبکه ها شده است. به منظور شناخت عوامل موثر بر کاهش بازده آبیاری، در این تحقیق عملکرد سازه های اندازه گیری و تحویل جریان و نیز روابط دبی اشل در کانال های شبکه آبیاری و زهکشی ورامین مورد بررسی قرار گرفته است. به منظور ارزیابی روابط دبی -اشل از سه مدل شبکه عصبی مصنوعی، سیستم استنتاج فازی و رگرسیون استفاده شده است. نتایج نشان داد که میزان شاخص های آماری RMSE ، MAE و ضریب همبستگی برای روش سیستم استنتاج فازی- عصبی به ترتیب برابر 0/138 و 0/192 و 0/997 بوده که نسبت به مقادیر متناظر برای روش شبکه عصبی، 0/159 و 0/177 و 0/936 دقت بالاتری داشته و مناسبتر می باشد. همچنین روش رگرسیون نیز نتایج مناسبی را برای هر یک از کانال ها بدست داده است. نتایج نشان می دهد که مدول نیرپیک با متوسط دقت 92/5 درصد، از دقت بالایی برخوردار است.

نویسندگان

صالح ریاحی

دانشجوی دکتری سازه های آبی ، دانشگاه تربیت مدرس، و کارشناس شرکت مهندسین مشاور آبگستران میهن ، تهران

محسن براهیمی

دانشجوی دکتری مدیریت منابع آب، پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان، اصفهان

عباس جنگی مرنی

رییس گروه بهره برداری از شبکه های آبیاری و زهکشی شرکت مدیریت منابع آب ایران، تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :