راه اندازی و تجهیز انبار میان راهی جهت بهره برداری در شرایط بحرانی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 441

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

INDM06_272

تاریخ نمایه سازی: 17 اسفند 1393

چکیده مقاله:

عوامل طبیعی میتوانند گاهی برخلاف میل و انتظار ما رفتار غیر قابل پیشبینی از خود نشان داده و تبدیل به یک بحران گردند. چنانچه بتوان این عوامل را مهار نمود و یا با برنامه ریزی های جامع میزان خسارتهای احتمالی آن را به حداقلکاهش داد ، میتوان ادعا نمود که در مدیریت یک بحران موفق بوده ایم. کشور ما به لحاظ جغرافیایی، همواره دچارحوادث طبیعی ناخوشایندی مانند سیل ، زلزله ، طوفان ، برفهای سنگین و غیره بوده است. پیچیدگی و گسترشارتباطات و وابستگی چند جانبه صنایع ، زمینه مساعدی برای رشد فرصتها و تهدیدات فراهم کرده است. اگرچه رشد و توسعه تکنولوژی انسان را در جدال با حوادث طبیعی قدرتمند ساخته ، پیچیدگی و ارتباط تنگاتنگ صنایع نیز سبب بروز معضلاتی در رخدادهای بحرانی برای سازمانها شده است. برخی صنایع حساس مانند برق و نفت تحت تهدید بحران های زیادی می باشند. نیاز مبرم جامعه به انرژی الکتریکی بویژه در شرایط بحرانی ، توجه خاصی را به این صنعت می طلبد. خاموشی و قطعی برق ضمن ایجاد ابعاد روانی و بروز اختلالات گسترده در فعالیت های مهم نهادهای حاکمیتی ومراکز حساسی نظیر بیمارستان ها مراکز تامین و تولید غذا و حمل و نقل ، منجر به ایجاد مشکالات و خساراتی برای شرکت های توزیع و مشترکین برق می گردد ، که عدم پیشگیری و واکنش سریع ، عواقب نامطلوبی را بدنبال دارد. لذابررسی عوامل و انجام اقدامات پیشگیرانه بمنظور کاهش اثرات بلایای طبیعی ، موجب کاهش زیان های وارده در زمانبحران می شود.یکی از عواملی که می تواند در مدیریت بحران ها نگرانیها را به حداقل برساند، امکان برقرسانی دائمی است . لذا مدیریت بهینه بحران یکی از اقدامات مهم شرکت های توزیع برق می باشد.صنعت برق باید بتواند درکوتاهترین زمان ممکن اقدام به تامین برق مشترکین و مراکز حساس نموده و سیستم را مجددا برپا نماید.این زمانی قابل اجرا می باشد که اقدامات پیشگیرانه انجام گرفته و آمادگی کامل جهت مقابله با بحران وجود داشته باشد.

نویسندگان

هاجر باقریان

دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی شعبه علوم و تحقیقات

حمیدرضا تقی زاده

شرکت توزیع نیروی برق مازندران

منوچهر جعفری کلیجی

شرکت توزیع نیروی برق مازندران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • _ رضوانی، حمیدرضا، مذ یریت بحران سازمانی 1392، ...
  • رضوانی، حمیدرضا، مدیریت بحران/ مدیریت راهبردی _ 2007 میلادی ...
  • پورحیدری، غلامرضا و ولدبیگی، برهان الدین- پیشگیری و آمادگی در ...
  • خزایی، پژمان و فرضعلی زاده، صفر، بکارگیری آموزه های زلزله ...
  • l- UNDP, overview of Disaster management", University of wissconcin Disaster ...
  • نمایش کامل مراجع