تاثیر پارامترهای هندسی آشکارسازها روی عملکرد دوربین کامپتون

سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,445

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IPC87_117

تاریخ نمایه سازی: 24 آذر 1388

چکیده مقاله:

دستگاه SPECT متداول از یک دوربین با همسوسازی مکانیکی( آنگر) جهت تعیین توزیع چشمه های گاما بهره میگیرد. ا ین تکنیک از رابطه معکوس توان تفکیک-بازده که ذاتاً با همسوسازی مکانیکی جفت شده است تاثیر می پذیرد. دوربین کامپتون به عنوان جایگزینی برای غلبه بر رابطه معکوس بین توان تفکیک فضای و بازده مطرح است. یک کد مونت کارلوی خاص جهت شبیه سازی یک دوربین کامپتون با هندسه تخت نوشته شد. در این مطالعه یک دوربین کامپتون واقعی با تمام جزئیات نظیر پهن شدگی داپلر شبیه سازی شده است. از یک آشکارساز سیلیسیومی با ساختار آرایه ای متشکل از شماری سلول آشکارسازی ( زیر آشکارساز) به عنوان پراکننده و یک بلور سوسوزن (NaI(Tl) به عنوان جاذب استفاده نموده ایم. پارامترهای موثر روی توان تفکیک فضایی و بازده دوربین کامپتون تعیین شده اند.

نویسندگان

علیرضا کریمیان

گروه پزشکی هسته ای پژوهشکده تحقیقات کشاورزی

سید بیژن جیا

گروه فیزیک دانشگاه فردوسی مشهد

غلامرضا رئیسعلی

گروه پزشکی هسته ای پژوهشکده تحقیقات کشاورزی

محمدفرهاد رحیمی

گروه فیزیک دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • A.S tuden, Compton Camera Wit position -sensitive silicone detectors, PhD ...
  • D.B Everett, J.S _ Fleming _ R.W.Todd _ and _ ...
  • نمایش کامل مراجع