فرایند ارزیابی عملکرد مناطق و واحدهای تابعه شرکت بر اساس محورهای مشتری مداری، حفاظت و ایمنی، شاخصهای امور مشترکین، میزان تحقق تعهدات بودجه ای

سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,530

فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IRIMC06_194

تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1387

چکیده مقاله:

موسسات و سازمان ها و دستگاه های اجرایی با هر ماموریت، رسالت، اهداف و چشم اندازی که دارند نهایتا در یک قلمرو ولی و یا بین المللی عمل می کنند و ملزم به پاسخگویی به مشتریان، ارباب رجوع و ذینفعان هستند تا شرکتی که هدفش سودآوری و رضایت مشتری است و سازمانی که هدف خود را اجرای کامل و دقیق وظایف قانونی در جهت نیل به اهداف توسعه و تعالی کشور قرار داده پاسخگو باشند. بنابراین بررسی نتایج عملکرد، یک فرایند مهم راهبردی تلقی می شود. در صورتی که ارزیابی عملکرد با دیدگاه فرایندی و بطور صحیح و مستمر انجام شود، در بخش دولتی موجب ارتقا و پاسخگویی دستگاه های اجرایی و اعتماد عمومی به عملکرد سازمان ها و کارایی و اثر بخشی دولت می شود. در بخش غیر دولتی نیز موجب ارتقای مدیریت منابع، رضایت مشتری کمک به توسعه ملی، ایجاد قابلیتهای جدید شرکت ها و موسسات می شود. این موضوع در بخش آب و فاضلاب کشور نیز هم بلحاظ ساختاری بعنوان یک نهاد عمومی غیر دولتی که دامنه خدمات آن کلیه بخشها و هموم کشور را تحت پوشش قرار داده و هم به لحاظ اهمیت محصول ارائه شده که با سلامت عموم جامعه در ارتباط است از حساسیت خاصی برخوردار می باشد. از طرفی انتخاب و تعیین شاخصها و معیارهای مناسب برای اطمینان از میزان موفقیت سازمان و اخذ نتایج سودمند و اثر بخش از فرایند ارزیابی بسیار مهم بوده و صرف اتکا به شاخصهای عملکردی نتایج مفیدی در بر نخواهد داشت. از آنجا که شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی با 52 واحد تحت پوشش بعنوان یکی از بزرگترین شرکتهای وابسته به شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور می باشد و با توجه به اینکه ارزیابی عملکرد واحدهای تحت پوشش شرکت می تواند نتایج مفید و سودمندی در عملکرد نهایی آن داشته باشد توسعه شاخص های ارزیابی واحدهای تحت پوشش مورد توجه مدیریت ارشد سازمان قرار گرفت و دفتر مدیریت و بهبود بهره وری موظف شد اطلاعات چهار محور: مشتری مداری، شاخص های ایمنی و زیست محیطی، شاخص های مشترکین و تعهدات بودجه ای واحدهای تحت پوشش را در اختیار مدیریت ارشد سازمان قرار دهد تا ارزیابی واحدها بر اساس اطلاعات حاصله انجام شود.

نویسندگان

اکبر بابایی

کارشناس تحقیقات، شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی

سید جعفر قمی

کارشناس مشترکین، شرکت آب و فاضلاب استان آذربایجان شرقی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :