تجزیه ضایعات غذایی، کشاورزی و صنعتی توسط قارچ پنی سیلیوم و تبدیل گلوکزحاصل توسط مخمر ساکارومایسس به اتانول یک سوخت زیست محیطی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,034

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISFPNU01_349

تاریخ نمایه سازی: 3 شهریور 1393

چکیده مقاله:

زیست توده اجزای قابل تجزیه زیستی از محصولات، پسماندها و زائدات کشاورزی، صنعتی و شهری قابل تجزیه است که توسط میگروارگانیسم ها به راحتی تجزیه می گردد. در نتیجه سوبسترای ارزاق قیمیت برای رشد میگروارگانیسم ها و تولید آنزیم های مفید و همچنین تولید سوخت های زیستی ارزان قیمت می باشد. در این آزمایش با استفاده از روش طراحی آزمایش فاکتوریل از قارچ پنی سیلیوم کریزوژنوم جهت بهینه سازی تولید آنزیم های سلولاز و پکتیناز استفاده شد. 3 متغیر دما، ph، منبع کربن ( مخلوط تفاله نیشکر و چوب خرد شده خیسانده) در 2 سطح جهت بهینه سازی در نظر گرفته شد. اندازه گیری آنزیم ها و میزان گلوکز تولیدی توسط روش حذب سنجی میلر صورت گرفت. بررسی میزان اتانول توسط روش تیتراسیون دی کرومات / تیوسولفات بود. بهترین میزان تولید آنزیم پکتیناز و سلولاز به طور مشابهی درغلظت 30 g/l مخلوط تفاله نیشکر و چوب های خرد شده خیسانده، PH=7 و دمای 40 درجه سانتیگراد معرفی گردید. نمودار گاز کروماتوگرافی همچنین تولید اتانول در محیط تخمیر نشان داد. نتایج نشان داد که از mg/ml 8.43 گلوکز تولید شده در محیط (7/7)3.45 % اتانول تولید گردید. تولید اتانول توسط پسماندهای کشاورزی، صنعتی و غیره علاوه بر اینکه باعث از بین رفتن زباله های زیستی می شود آلودگی های اتمسفری و مشکل گرمای زمین را نیز می تواند تعدیل کند. در این تحقیق میزان آنزیمی که تحت این شرایط تولید شده بود نسبت به گزارشات قبلی میزان تقریبا بالاتری را نشان داد. در نتیجه مقدار گلوکز هم بالاتر تولید شده و تولید اتانول بیشتری خواهیم داشت. تولید همزمان آنزیم سلولاز و پکتیناز همچنین سرعت تجزیه مواد را بالا برده و در نتیجه می توان به مقدار قابل توجهی از تولید اتانول دست پیدا کرد.

نویسندگان

اکرم سنگل

دانشجوی رشته بیوتکنولوژی میکروبی دانشگاه اصفهان

سونا اعیادی حسن

دانشجوی رشته بیوتکنولوژی میکروبی دانشگاه اصفهان

ماندانا بهبهانی

عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Acharya, PB, Acharya DK, Modi HA. Optimization for cellulase production ...
  • Akpan UG, Kovo AS, Abdullahi M, Ijah J J. The ...
  • Canevascini G, Gattlen CA. Comparative investigation of various cellulase _ ...
  • Chen PJ, Wei TC, Chang YT, Lin LP. Purification and ...
  • Cherry JR, Fidantsef AL. Directed evolution of industrial enzymes: an ...
  • Coral GK, Arikan B, Umaldi MN, Venmez HG. Some properties ...
  • Garg SK, Neelakantan S. Studies On the properties of celiulase ...
  • Ghose TK. Measuremet of cellulase activities. Pure Appl Chem 1 ...
  • Chinedu SN, Okochi VI. Cellulase production by wild-type Aspergillus niger, ...
  • نمایش کامل مراجع