مقایسه مقاومت هیدرودینامیکی بدنه شناورهای تندرو حالت پروازی با زاویه ددرایز متغیر نسبت به زاویه ددرایز ثابت بر اساسروش سویتسکی

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,545

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISME19_095

تاریخ نمایه سازی: 2 اردیبهشت 1390

چکیده مقاله:

مقاومت هیدرودینامیکی در حالت پروازی برای شناورهای تندرواز اهمیت بالایی برخوردار می باشد. نیروهای هیدرودینامیکی وارده به بدنه شناور تندرو در حالت پروازی به طور چشم گیری باعث خارج شدن بدنه شناور از سطح آب می شوند. برای محاسبه مقاومت هیدرودینامیکی بدنه شناور تندرو در حالت پروازی روش های مختلفی وجود دارد که در اکثر روش ها و از جمله در روش نیمه تجربی سویتسکی 1، زاویه ددرایز 2 ثابت فرض می شود و یا در صورت متغیر بودن در راستای طولی بدنه شناور، زاویه ددرایز مقطع عرضی واقع در مرکز گرانش بدنه شناور در محاسبه مقاومت هیدرودینامیکی مورد استفاده قرار میگیرد. در این مقاله به مقایسه مقاومت هیدرودینامیکی بدنه شناور تندرو حالت پروازی با زاویه ددرایز متغیر در راستای طولی بدنه نسبت به زاویه ددرایز ثابت پرداخته می شود. برای محاسبه زاویه تریم 3 شناور تندرو حالت پروازی با زاویه ددرایز متغیر، بدنه شناور توسط مقاطع عرضی در راستای طول بدنه با فاصلههای یکسان به بخشهای منشوری 4 تقسیم می شود. مقاومت هیدرودینامیکی بدنه با زاویه ددرایز متغیر، با اعمال زاویه ددرایز متغیر در روش نیمه تجربی سویتسکی تعیین می شود. روش ارائه شده، توسط نتایج تجربی اعتبار سنجی شده و نشان داده می شود که از مطابقت خوبی با نتایج تجربی برخوردار می باشد. در انتها مطابقت بهتر مقاومت هیدرودینامیکی بدنه شناور تندرو حالت پروازی با در نظر گرفتن تغییرات زاویه ددرایز نسبت به زاویه ددرایز ثابت در طول بدنه با نتایج تجربی نشان داده می شود.

نویسندگان

محمد توکلی دخرابادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه امام حسین(ع)، دانشکده فنی مهندسی، گرو

عباس وفایی صفت

دانشیار، دانشگاه امام حسین(ع)، دانشکده فنی مهندسی، گروه مکانیک

محمدسعید سیف

استاد، قطب علمی هیدرودینامیک و دینامیک متحرکهای دریایی، دانشگاه صنع

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • وفایی صفت، ع.، سیف، م.س.» مهریزی، ا، قصاب زاده، م.. ...
  • Brizzolara, S., Serra F., 2001, "Accuracy of CFD Codes in ...
  • Savitsky, D., 1964, "Hydrodynamic Design of Planning ...
  • _ _ _ of Systematic Series of Planing Hulls Forms", ...
  • Ghassemi, H., Ghiasi, M., 2007, "A Combined Method for the ...
  • Numericl A؛" [6] Kohansal, A.R., Ghassemi, H., 2010, Modeling of ...
  • Bertorello, C. Oliviero, L., , 2007, "Hydrodynamic Resistance Assessment of ...
  • _ _ _ Laboratory, Report 2882, Stevens Institute of Technology. ...
  • نمایش کامل مراجع