بررسی حد نسبت کششدر فرآیند کشش عمیق ورقهای دولایه مس- فولاد ضدزنگ 304L

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,827

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ISME19_553

تاریخ نمایه سازی: 2 اردیبهشت 1390

چکیده مقاله:

در این پژوهش به کمک شبیه سازی فرآیند کشش عمیق ورقهای دولایه مس- فولاد ضدزنگ و تغییر در شرایط تجربی، فرآیند نسبت کشش افزایش یافته است. به دلیل عدم وجود ورقهای دولایه به صورت خام، از میان روشهای موجود روش جوش انفجاری برای تولید ورقهای دولایه مس- فولاد ضدزنگ استفاده شد و آزمایشهای موردنظر بر روی آنها انجام گردید. جهت یکنواختشدن سطح ورقهای دولایه حاصل از روش جوش انفجاری، نورد سرد بر روی آنها انجام گرفت. برای ایجاد اتصال متالورژیکی و افزایش شکلپذیری، عملیات حرارتی شدند. در ادامه ورقهای دولایه مس- فولاد ضدزنگ، با لایه داخلی مس و لایه خارجی فولاد ضدزنگ، تحت فرآیند کشش عمیق قرار گرفتند. پارامترهای مؤثر بر فرآیند از جمله حد نسبت کشش، شعاع ماتریس و سنبه، فشار ورقگیر، لقی، اثر اصطکاک و روانکار برای ورقهای دولایه و تکلایه مورد بررسی قرار رفت. نتایج بدست آمده از آزمایشهای تجربی در مراحل اولیه با نتایج شبیه سازی عددی مقایسه شد. بعد از تأیید نتایج حاصل ازشبیه سازی با نتایج تجربی، مشخص شد برای رسیدن به نسبت کشش بالاتر باید تغییراتی در ابعاد اولیه قالب اعمال شود برای این هدف، ابتدا تغییر پارامترها به صورت شبیه سازی عددی بررسی شد وبعد از تعیین ابعاد آنها، به روی قالب ساخته شده اعمال گردید و در پایان نتایج تجربی با شبیه سازی مقایسه گردید و تطابق خوبی ملاحظه شد.

کلیدواژه ها:

کشش عمیق- ورق دولایه- حد نسبت کشش- مس- فولاد ضدزنگ

نویسندگان

فرشید دهقانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی مکانیک / دانشگاه آزاد اسلامی و

محمود سلیمی

استاد، دانشکده مهندسی مکانیک / دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • Huan g-Hung-Huang, 200)9. _ analysis of the formability of aluminum ...
  • Par Sa, Yamaguchi , Takakura, 200 1:Redrawing ...
  • Takuda and Hatta 1998" Numerical Analysis of the Formability of ...
  • D.W.A Rees And R.K. Power, 1994 "Formin Limits In Clad ...
  • Kurt Lange 1983 "Hand Book of Metals Forming" ...
  • نمایش کامل مراجع