مدیریت هوشمند در حمل و نقل ITS

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,357

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JOUYBARIAUCIVIL01_017

تاریخ نمایه سازی: 8 اردیبهشت 1391

چکیده مقاله:

حمل و نقل و ابزارهای مرتبط با آن یکی از رکن های اساسی برقراری ارتباط بین انسان ها و کشور های جهان در گذشته و آینده محسوب می شود. بدون برخورداری از زیرساخت های مناسب این مقوله ،امکان رویدادهای تجاری و اداری و حتی خانوادگی در دنیای مدرن امروزی تقریبا امکان پذیر نبوده و با توجه به رشد چشمگیر ارتباطات ملی و جهانی ، نیاز به زیرساخت ها و سیستم های مدرن حمل و نقل هر روزه بیشتر احساس میشود شود. برنامه ریزی دقیق و کارآمد در حمل ونقل و ترافیک و طراحی و ارزیابی الگوی به کارگیری سیستم های حمل و نقل هوشمند با رویکرد ارتقا ء ایمنی و کنترل و نظارت ترافیک همچون سامانه های ثبت تخلفات سرعت، نظارت تصویری در جاده ها، اطلاع رسانی توسط تابلوهای VMS و .... در هماهنگ ی با سایر اجزاء ITS و ارائه مجموعه ضوابط کاربردی کامل و مدرن در رابطه با نحوه تعیین موقعیت سیست مها و انتخاب فناوری متناسب با آن موقعیت است. به طوری که با رعایت این ضوابط در تعیین سیستم ها، افزایش کارایی حمل و نقل و ترافیک در زمینه های گوناگون، در قالب هزینه ای منطقی امکان پذیر شود و نیازهای گردانندگان و استفاده کنندگان سیستم را تأمین نماید. همچنین در سالهای اخیر و در جوامع پیشرفته، مهندسین حمل و نقل با متخصصین رشته های مخابرات و ارتباطات- الکترونیک- کامپیوتر و ... با بهر ه جویی از امکاناتی که امروزه به عنوان ره آوردهای IT » ، شناخته می شوند سیستم هوشمند حمل و نقل یا ITS را بوجود آورد هاند که زیر ساختی مطلوب و مناسب جهت تحقق و دست یابی به اهداف تعیین شده زیر را فراهم آورده است: -مدیریت و برنامه ریزی دقیق و کارآمد در حمل و نقل و ترافیک - استفاده بهینه از منابع موجود - کاهش صدمات و افزایش ایمنی و آرامش - کاهش مصرف انرژی و هزینه ها این اهداف همواره از مقاصد و مطلوب های برنام هریزان و متخصصین حمل و نقل و مهندسین ترافیک در استفاده از ITS برشمرده است.

کلیدواژه ها:

سیستم حمل و نقل هوشمند ، تکنولوژی اطلاعات IT ، مدیریت حمل و نقل ، ترافیک

نویسندگان

یاسر محمودی

مسئول فنی شرکت مهندسی عماد ساز شمال

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • شهیدزاده، حسین، عسکری نژاد امیدی، 86 برنامه جامع ITS شهری ...
  • شیرخانی، محبوبه، 1388 کاربرد سیستم‌های Gps- GNss در حمل و ...
  • عزیزی فر، ‌ولی اله 1388 مبانی و کاربرد سیستم های ...
  • نمایش کامل مراجع