بکارگیری انرژی خورشیدی و سرمایه گذاری در ایران: فرصت ها و تهدیدها

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 884

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

KRMS01_010

تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1394

چکیده مقاله:

امروزه مصرف انرژی در ایران همگام با رشد جمعیت و توسعه اقتصاد رو به افزایش است. لذا لزوم تولید انرژی بیشتر برای تأمین نیاز روز افزون جمعیت، امری بدیهی به نظر می رسد. از دیرباز سوخت فسیلی که یکی از منابع مهم تأمین انرژی در ایران به شمار می رود و سهم عمده مصرف انرژی دنیا را تا مین می کند، در حال اتمام است. لذا در چنین شرایطی و با توجه به سیاست های دولت در امر هدفمند سازی یارانه ها در سال های اخیر، ضرورت به کار گیری سایر منابع انرژی امری اجتناب ناپذیر است. به دلیل توسعه در حوزه انرژی باد در کشور تمایل بسیاری برای سرمایه گذاری در این بخش وجود دارد.در هر صورت این وظیفه دولت است که نخستین گام ها را برای سرمایه گذاری و ایجاد زیرساخت ها در بخش انرژی خورشیدی بردارد تا بخش خصوصی به سرمایه گذاری در این بخش ترغیب گردد. بر اساس یافته های موجود، کشور ایران حداقل از 2800 ساعت در سال از تابش خورشید برخوردار است که این میزان، پتانسیل خوبی برای بهره برداری از این منبع عظیم به شمار می رود[1]. در این مقاله سعی شده با استناد به یافته های ارائه شده در متون معتبر، با توجه به ظرفیت های بالقوه موجود در کشور چالشها و فرصت های بهره برداری از انرژی خورشیدی و سرمایه گذاری در این بخش مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

نویسندگان

سلمی رشیدی

دانشجوی کارشناسی ارشد، شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان

سمیه ابراهیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد، شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان

فرزاد نوذری

کارشناس برق،شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان

علیمراد خواجه زاده

عضو هیات علمی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • موسوی بایگی م.، اشرف ب. 1390. شناسایی مناطق با کمترین ...
  • Mohammadej ad, M., Ghazvini, M., Mahlia, T.M.I., Andriyana, A., , ...
  • .Ghobadian, b., Najafi, Gh., rahimi, H., Yusaf, T.f., _ Future ...
  • Ghorashi, A.H., Rahimi, _ Renewable and non- renewable energy status ...
  • Fadai, d., Shams Esfandabadi, Z., Abbasi, A., , Analyzing the ...
  • نمایش کامل مراجع