مقایسه تأثیر خازن گذاری و واحد های نیروگاهی منطقه درپایداری ولتاژ ناحیه جنوب کرمان

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 483

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

KRMS01_027

تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1394

چکیده مقاله:

تأمین برق با ولتاژ استاندارد از مهمترین وظایف شرکت های تأمین کننده برق می باشد. طی 10 سال گذشته عواملی چون برقدارکردن چاه های کشاورزی ، بروز خشکسالی های مکرر، تغییر سطح زندگی مردم واستفاده از کولر های گازی با راندمان پایین و.... باعث رشد بار مصرفی خارج از عرف ناحیه جنوب استان کرمان (شهرستان های جیرفت - عنبرآباد کهنوج - منوجان ورودبار) گردیده است این رشد بار به نحوی بوده است که علیرغم رشد بار300درصدی کل استان طی دوره مورد مطالعه 18 ساله ، این رشد درناحیه جنوب به بیش از 1000 درصد می رسد . [1] همچنین عدم توسعه دربخش تولید درآن ناحیه باعث بروز تلفات بالا وهمچنین افت ولتاژ درفصل پرباری شبکه گردیده است که طی سالهای اخیر مشکلاتی را برای مصرف کنندگان آن ناحیه پدید آورده است. [2] جهت بررسی موضوع و به دلیل وابستگی شدید مگاوات ومگاوار بین شبکه استان کرمان با شبکه استان های سیستان و بلوچستان و هرمزگان ، دک مطالعاتی شبکه جنوب شرق ایران با نرم افزار DIgSILENT ساخته شد وجهت صحت سنجی آن مقادیر خروجی نرم افزار با مقادیر واقعی مقایسه شد ، پس از آن نسبت به مقایسه تأثیر خازن گذاری درباس بارهای 20کیلوولت پست های فوق توزیع ناحیه جنوب استان و تأثیر مگاوار تولیدی واحد های نیروگاهی که به تازگی دربمپور ایرانشهر نصب گردیده و همچنین نیروگاه دردست احداث کهنوج بر پایداری ولتاژی ناحیه جنوب می پردازد همچنین تأثیر گزینه های فوق بر میزان کاهش تلفات شبکه برق استان کرمان مورد بررسی قرار می گیرد.

نویسندگان

مهدیه اسلامی

استادیار ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان، گروه برق، کرمان، ایران

محمدرضا پورغریب شاهی

شرکت برق منطقه ای کرمان،کرمان، ایران

حمیدرضا آخوند زاده

شرکت برق منطقه ای کرمان،کرمان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • آرشیو مرکز دیسپاچینگ منطقه جنوب شرقی آمارصنعت ...
  • زاینده رودی، هادی، 1392، دینامیک سیستم های قدرت ...
  • طرح مطالعات جامع برق کشور، 1388، شرکت مدیریت شبکه برق ...
  • آذر 1393- کرمان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان ...
  • National Conference on Producing & Operation of Environ mental Renewable ...
  • نمایش کامل مراجع