نقش شوراهای شهر در ساماندهی مبلمان شهری

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 682

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

LAWSDEP02_023

تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395

چکیده مقاله:

درپی گسترش شهرنشینی در قرون اخیر و علاوه بر آن افزایش جمعیت که بر آن دامن زده، امروزه توجه به شهر و مسایل شهری یکی از ضروریات برنامه ریزی در سطح کشور است. گسترش شهرنشینی پیامدهای منفی عدیدهای را در بخشهای مختلف شهرهای کشور بههمراه داشته است که در این میان ساماندهی محیطهای شهری و کاربریهای عمومی آن از جمله مبلمان شهری که اهمیت فراوانی در ساماندهی فضاهای شهری دارد، یکی از رهیافتهای سازنده به شمار میآید که با هدف بهبودکیفیت محیط شهری و برآوردن نیازهای مختلف انسانی صورت میپذیرد. بنابراین تحلیل جغرافیایی مبلمان شهری و شناخت نقاط ضعف و قوت آن، به عنوان یکی از عناصر و کاربریهای مهم با کاهش آثار مخرب گسترش نامناسب و بالا بردن سطح زیبایی بصری، موجب افزایش کیفیت زیستی و هویت بخشی به ساکنان آن میگردد. مبلمان شهری مطلوب و نظام یافته باعث ایجاد احساسی خوشایند از زندگی در محیط شهری شده و یکی از عوامل اصلی در ارتباط بین شهر و شهروندان است. طراحی مبلمان شهری یکی از عوامل تاثیرگذار بر محیط شهری است که جهت برقرای تعادل، نظم بصری، افزایش مولفههای کیفی و زیبایی شناختی و عملکردی میتواند موثر واقع شود. با طراحی مناسب مبلمان شهری میتوان محیطهای کارآمد و فضاهای شهری با کیفیت در راستای هدف بهسازی محیطهای شهری خلق کرد.مبلمان شهری یکی از عوامل افزایش حضور شهروندان در شهر و در نتیجه ارتباط بیشتر مردم در محیط خود و جامعه است. وظیفه نظارتی شوراها از مهمترین وظایف این نهاد در عرصه مسایل زیست محیطی شهری است چرا که بر طبق بسیاری از قوانین عادی، شهرداریها یکی از ارکان اصلی حفاظت از محیط می باشد. از آنجاییکه شهرداری رکن اصلی اجرایی شورای شهر میباشد، بنابراین نظارت بر آن یکی از وظایف اصلی شوراهاست

نویسندگان

نصیبه تاجیک غریبی

کارشناس ارشد حقوق جزا و جرم شناسی

سید محی الدین سید رضایی

کارشناس ارشد حقوق خصوصی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • شیخی، م. (1380)، "جامعه شناسی شهری، " شرکت سهامی انتشار، ...
  • قندچی، ا.، سیاح مفضی، ا.، (1386)، ترسی نقش آموزش‌های مثر ...
  • نقدی، ا.، (1382)، "درآمدی بر جامعه شناسی شهر، انسان وشهر، ...
  • جلیلوند، ج. (390)، "نقش شوراهای شهر در بهبود کیفیت محیط ...
  • نمایش کامل مراجع