مدیریت اخلاق اجتماعی اداری

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 513

فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MANAGEMENTBONYAD02_012

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395

چکیده مقاله:

از آنجا که مدیریت مهمترین عامل حیات و موفقیت سازمان ها می باشد و نقش مهمی در رشد و بالندگی و پیشرفت سازمان برعهده دارد و اصلی ضروری و اجتناب ناپذیر برای هر سازمان و اجتماع است و با نبودن آن شیرازه امور از هم می پاشد و موفقیتی حاصل نمی گردد.و امید و آرزو نیز بالاترین نقش در مدیریت بازی می کند و تنها کسی قادر به ایفای نقش مدیر است که خود به تحقق اهداف امیدوار باشد و هم بتواند افراد تحت مدیریت خود را در نیل به مقصود امیدوار سازد. و هر چه عنصر امید بهتر و قوی تر در مدیریت به کار گرفته شود درصد احتمال تحقق هدف بالاتری می رود. مدیر که در راس هر نظام است برای تحقق اهداف سازمان باید پایبند به اصول اخلاقی باشد. در این مقاله سعی بر بررسی این اصول اخلاقی داشته ایم که با در دست کار قرار دادن این اصول اخلاقی توسط مدیران می توان به بهینه سازی اخلاقی دست پیدا کرد. اخلاق اداری پدیده ای نیست که با نصیحت و بخشنامه یا دستور العمل حاصل شود بلکه شاکله ای است که در رفتار و مناسبات اداری زمینه سازی عمده آن فراهم می آ ید. یکی از مهمترین عوامل رشد و پیشرفت هر کشور وجود مدیران توانمندی است که با بهره گیری از علم و هنر مدیریت خود را مسئول منابع بدانند و در استغاده از آن نهایت دقت را مبذول دارند.

کلیدواژه ها:

اخلاق: در لغت جمع خلق و از ماده (خ ، ل ، ق) است به سرشت باطنی و نفسانی انسان نظر دارد یا همان خلق و خوی درونی است. (آذرتاش ، آذرنوش ، 1390 ، ص 180) ‏اخلاق اداری : چگونگی رفتار یک کارمند در محل کار و اداره ای است که در آن کار می کند و در گرو ارتباط با سازمان و ارتباط با ارباب رجوع است. مدیریت : عبارت است از دانش و هنر به کارگیری منابع سازمانی (انسانی ، مالی ، فیزیکی و اطلاعاتی) برای دستیابی به اهداف سازمان به شیوه مطلوب) رهبری: رهبر به عنوان یک فرآ یند عبارت است از قدرت استفاده از نفوذ بدون اجبار ، برای هدایت و هماهنگ کردن فعالیتهای اعضای گروه به منظور دستیابی به هدف مورد نظر (مدیریت در اسلام ، پیروز ، ص

نویسندگان

مرادی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد،شهرکرد،ایران

مریم رییسی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد،شهرکرد،ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • اولاده، اختر، 1394، اخلاق اداری، چاپ اول، قم: حوزه علمیه ...
  • بهشتی نژاد، سید محمود، 1380، مدیریت در اسلام(چاپ چهارم)، قم: ...
  • منابع: پیروز، علی آقا، 1384، مدیریت در اسلام(چاپ چهارم)، قم: ...
  • پژوهشکده تحقیقات اسلامی نمایندگی ولی فقیه در سپاه-1386-اخلاق مدیریت (چاپ ...
  • شفیعی، عباس، 385 1، مدیریت در اسلام(چاپ چهارم)، قم: پژوهشگاه ...
  • خدمتی، ابوطالب، 385 1، مدیریت در اسلام(چاپ چهارم)، قم: پژوهشگاه ...
  • _ _ International _ and Acounting Ira 13 اسفند 1394 ...
  • لودین، شهین، 38 1، اصول مدیریت از دیدگاه قرآن و ...
  • مرکز تحقیقات اسلامی، حوزه نمایندگی ولی فقیه (1376)، اخلاق مدیریت ...
  • هانس ور، ؛فرهنگ معاصر عربی، فارسی، ترجمه :آذ رتاش -آذرنوش(1390)چاپ ...
  • نمایش کامل مراجع