اثرات گیاه درمانی در درمان سرطان پستان

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,346

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MPSA02_602

تاریخ نمایه سازی: 7 آبان 1393

چکیده مقاله:

مقدمه و هدف: دیر زمانی است که گیاهان دارویی به عنوان راه حل های به رسمیت شناخته شده و منابع مهم درمانی در کشورهای در حال توسعه است. یکی از مسائل عمده بهداشتی در سراسر جهان سرطان است. در این میان سرطان پستان شایع ترین سرطان در میان زنان ایرانی است. بر همین اساس بر آن شدیم تاثیر درمان های سنتی را بر سرطان پستان بررسی کنیم. مواد و روش ها: مقاله به صورت مروری و سایت های pubmed, google, medline به منظور دستیابی به مقالات مورد نظر از سال 2005 تاکنون جستجو شدند. نتایج: نتایج نشان می دهد که رابطه نزدیکی بین عود و متاستاز سرطان پستان با اختلالات کبدی وجود دارد و به نظر می رسد کبد به عنوان عنصر کلیدی در روند بیماری سرطان پستان موثر است. همچنین گیاهان مقوی طحال نیز اساس الگوهای تجویزی را تشکیل می دهد. در این میان شناخت طبایع گیاهان تاثیر بسزایی در انجام مطالعات تا رسیدن به حصوص نتیجه را داشته است. نتیجه گیری: گونه های گیاهی متفاوتی مانند چای سبز، عصاره شیرین بیان، رازیانه، جینسینگ کره ای و فرمول های گیاهی ترکیبی حاوی dang qui (Angelica sinensis-radix) or renshen (Panaxginseng-radix اثرات مثبتی در روند درمان سرطان پستان و کاهش عوارض ناشی از شیمی درمانی دارد. همچنین مخلوطی از G. tsugae, C. pilosula and A. sinensis می تواند تعداد سلول های ایمنی را بهبود بخشند. ریشه شیرین بیان یکی از شایع ترین داروهای سنتی چینی است که برای درمان هورمونی ضد سرطان استفاده می شود. نتایج این بررسی نشان می دهد که دانش طب گیاهی و استفاده آن به عنوان مکمل در کنار طب مدرن می تواند نقش بسزایی در درمان بیماران ایفا کند.

نویسندگان

راحله سادات فاضلی فرد

کارشناس تغذیه، گزوه آموزشی علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

مریم شکوهی

کارشناس ارشد علوم بهداشتی در تغذیه،گروه آموزشی تغذیه جامعه،دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی،دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

بنفشه مشمولی

کارشناس تغذیه، دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

سیده فاطمه عبدالله پوری حسینی

کارشناس ارشد صنایع غذایی،گزوه تحقیقات علوم و صنایع غذایی،دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی،دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی